En kvinde forsøgte at snyde sig til pantbon'er i Føtex. Arkivfoto

Arkivfoto

Maskerede mænd bag voldsomt angreb mod bus med AGF-fans

Mandag aften blev en bus med AGF-fans angrebet på en rasteplads. Det skriver BT

En minibus fyldt med AGF-fans blev mandag aften overfaldet af maskerede gerningsmænd på en rasteplads. Det skriver BT, som har talt med Midt- og Vestsjællands Politi, der bekræfter episoden.

"Bussen med AGF-fans er kun lige ankommet og stoppet på rastepladsen, da de her maskerede mænd går til angreb, så det kunne godt tyde på, at det har været planlagt, og at de måske er fulgt efter dem i længere tid," siger kommunikationskonsulent ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til mediet.

Overfaldet skete mandag aften på en rasteplads i Karlslunde, da en minibus var i gang med at fragte AGF-fans hjem fra Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og AGF.

"Vi ved ikke, hvem modparten er, da de flygtede, inden vi kom til stedet, men uanset hvad er det fuldstændig uacceptabelt," fortsætter Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

Overfaldet gik mest ud over bussen chauffør. Flere af bussens passagerer var dog i slagsmål med de maskerede gerningsmænd, og der blev fra bussen også stjålet en taske.

Politiet efterforsker sagen for at finde frem til gerningsmændene og vil samtidig gerne høre fra vidner.

jwh

Publiceret 11 December 2018 18:52