For to måneder siden blev et pizzeria i Frydenlund Centret smadret af en stor gruppe maskerede personer med baseballkøller.

For to måneder siden blev et pizzeria i Frydenlund Centret smadret af en stor gruppe maskerede personer med baseballkøller. Arkivfoto

Unge skaber utryghed og generer gæster i Frydenlund Centret

To dage i træk med ballade i uroplaget butikscenter

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi blev onsdag kl. 18.29 kontaktet af en butiksejer i Frydenlund Centret, der ringede og sagde, nogle unge generede gæster og skabte uro i centret.

Politiet sendte en patrulje, men der var ro på stedet, da man kom frem. Dog blev tre mænd på 18, 20 og 22 år registreret, oplyser Østjyllands Politi.

Halvanden time senere, kl. 20, flygtede nogle personer ind i centret, da de fik øje på en patrulje, der kørte forbi. Ingen af dem ville tale med politiet, der visiterede fem mænd fra 18 til 28 år. De havde dog ikke noget på sig, de ikke måtte.

Det var anden dag i træk, at politiet blev kaldt ud til centret i Aarhus V på grund af uro. Tirsdag ved 20-tiden havde en gruppe på omkring ni unge mænd været højrøstede og gjort folk utrygge ved blandt andet at gå rundt med en løs hund.

Ifølge Østjyllands Politi blev der ro, da politiet kort tid efter dukkede op i centret. To mænd på 19 år nægtede at følge politiets påbud om at forlade centret, så de blev begge anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Det er langt fra første gang, at politiet må rykke ud til Frydenlund Centret, som i flere år har været plaget af unge ballademagere.

Publiceret 06 December 2018 14:02