Modelfoto

Politirapporten: Mandag bød på syv færdselsuheld

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Færdsel

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 7.54 i krydset T. Søndergaards Vej/Paludan-Müllers Vej i Aarhus N. En 51-årig mand kom cyklende ud i krydset, da han blev ramt af en 31-årig kvindelig bilist. Cyklisten slap umiddelbart uden alvorlige skader.

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 8.10 i krydset Paludan-Müllers/Vestre Ringgade i Aarhus C. En 63-årig mandlig cyklist blev ramt af en 34-årig kvindelig bilist. Cyklisten blev efterfølgende kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for mindre skader.

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 8.10 i krydset Hæstvej/Randersvej i Todbjerg ved Hjortshøj. En 21-årig mandlig bilist svingede til venstre ad Hæstvej, da han ramte ind i en bil ført af en 49-årige kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 21-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 8.55 på Nyringen i Risskov. En 19-årig mand mistede kontrollen over sin bil i en venstrekurve og ramte ind i et autoværn. Han slap umiddelbart uden alvorlige skader.

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 9.28 på Djurslandsmotorvejen i Aarhus N. En 42-årig mand kom til at køre ud i rabatten med sin lastbil, der snurrede rundt på stedet. Ved uheldet blev der slået hul på lastbilens dieseltank, så der efterfølgende skulle ryddes op på stedet. Den 42-årige slap umiddelbart uden skader.

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 17.57 i krydset Runevej/Viborgvej i Hasle. En 60-årig mandlig bilist svingede til højre ad Viborgvej og ramte ind i en kvindelig fodgænger, der var på vej over et fodgængerfelt. Hun kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 60-årige mand blev sigtet for brud på færdselsloven.

Der skete et færdselsuheld mandag kl. 18.48 på Brammersgade i Aarhus C. En 62-årig mandlig bilist ramte ind i en 23-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved uheldet.

En 33-årig mandlig bilist blev mandag kl. 19.50 anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Tranekærvej i Risskov.

Mand uden kørekort fik sin bil beslaglagt

Tredje gang gik den ikke længere for en 38-årig mandlig bilist, der mandag kl. 10.16 igen blev standset i sin bil uden kørekort. Denne gang blev han standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus C. Da betjentene slog manden op i deres system, kunne de se, at han to gange tidligere inden for det sidste halvandet år var blevet taget i at køre uden førerret. Derfor beslaglagde politiet mandens bil med henblik på at konfiskere den. Den 38-årige valgte ikke at protestere over afgørelsen, som man ellers har mulighed for.

17-årig dreng stjal højttaler

En vagt i Føtex på Frederiks Allé i Aarhus tilbageholdt mandag kl. 15.03 en 17-årig dreng, som han greb på fersk gerning i at stjæle en bluetooth-højttaler. Østjyllands Politi sendte en patrulje til stedet, der anholdt drengen med henblik på at sikre hans identitet. På stationen blev den 17-årige sigtet for tyveri, og hans forældre og de sociale myndigheder blev kontaktet.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  På Højvangsvej i Stavtrup begået mellem lørdag d. 1/12 kl. 11.00 og mandag d. 3/12 kl. 10.00

  På Kirkedammen i Aarhus C begået mandag d. 3/12 mellem kl. 9.00 og kl. 16.30

  På Søhøjen i Tilst begået mandag d. 3/12 kl. 17.20

  På Lindevej i Viby begået mandag d. 3/12 kl. 19.25

  På P.S. Krøyers Vej i Højbjerg begået mandag d. 3/12 mellem kl. 8.30 og kl. 21.30

  På Ny Munkegade i Aarhus begået tirsdag d. 4/12 kl. 5.29

jr

Publiceret 04 December 2018 20:47