Dykkere har i dag søgt i Aarhus Havn efter Steffen Dam Jensen.

Dykkere har i dag søgt i Aarhus Havn efter Steffen Dam Jensen. Øxenholt Foto

Dykkere søger i Aarhus Havn efter forsvundet aarhusianer

Politi, dykkere og frivillige søger stadig efter Steffen Dam Jensen, der forsvandt efter en julefrokost i weekenden

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi har igen i dag ledt efter 27-årige Steffen Dam Jensen, der har været forsvundet siden en julefrokost i weekenden i Aarhus.

Eftersøgningen er sket med hjælp fra dykkere fra Østjyllands Brandvæsen, der har ledt i Aarhus Havn efter den forsvundne aarhusianer.

Den frivillige forening Missing People har i dag også deltaget i eftersøgningen, som bliver ledet og koordineret af Østjyllands Politi.

"Eftersøgningen er fortsat i dag på land og vand i midtbyen, og vi har også set på overvågningsvideo i dag, men det er desværre ikke lykkedes os at komme nærmere på, hvor han er henne," fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Sidst set i 7-Eleven

Steffen Dam Jensen var til julefrokost på Restaurant Lava på Åboulevarden, som han forlod natten til lørdag cirka klokken 01.15. Kort tid efter blev han set i 7-Eleven på Nørreport.

Politiet har fået flere henvendelser fra folk, der mener måske at have set Steffen, men 7-Eleven butikken er det sidste sted, man ved, han med sikkerhed har været.

Øxenholt Foto

"Vi søger bredt, men det er ikke helt nemt, når vi ikke har et nøjagtigt kort over hans færden," siger pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

"Vi har stadig video og oplysninger, vi skal have tjekket igennem, og vi fortsætter eftersøgningen så længe, det giver mening."

Publiceret 04 December 2018 16:11