Arkivfoto

88-årig cyklist indlagt efter bilpåkørsel

Ældre mand har fået flænge i baghovedet og hjernerystelse

Af
Jeppe Rafn

Fredag kl. 13.37 skete der et færdselsuheld med en bilist og en cyklist på Nygårdsvej i Højbjerg.

Bilisten var en 71-årig kvinde, som påkørte en 88-årig mand på cykel, der fik en flænge i baghovedet og hjernerystelse. Vagtchefen ved Østjyllands Politi oplyser, at der er modstridende forklaringer på, om uheldet skete, fordi cyklisten væltede eller blev påkørt.

"Kvinden siger, at hun påkørte cyklisten, fordi han væltede. Et vidne siger noget andet," fortæller vagtchef Bo Christensen til Lokalavisen Aarhus.

Bilisten fortsatte med at køre efter uheldet, men standsede længere nede ad vejen, hvorfra hun kunne se, at cyklisten fik hjælp, og politiet fik hurtigt kontakt til bilisten.

Politiet er i gang med at undersøge færdselsuheldet. Bilisten er foreløbig ikke sigtet for hverken selve færdselsuheldet eller for ikke at stande op, oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi. Når man er impliceret i et færdselsuheld, har man pligt til at standse op.

Færdselsuheldet skete ved Lokalcenter Holme, der ligger på Nygårdsvej i Højbjerg. Vagtchefen ved ikke, om bilisten eller cyklisten har tilknytning til lokalcentret.

Publiceret 01 December 2018 17:00