Foto: Østjyllands Politi

Uhyggeligt røveri:

Ung ekspedients fødder og hænder blev bundet med gaffatape

En ung mandlig ekspedient kom søndag aften ud for et ubehageligt røveri i Viby

Søndag klokken 23.26 blev en 23-årig ekspedient på Q8 på Fredensvang Runddel i Viby udsat for et røveri. En ukendt person kom ind på tankstationen og truede verbalt og med en køkkenkniv ekspedienten til at låse døren og slukke for lyset og derefter tømme kasseapparatet for penge og overdrage dem til ham. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Herefter førte han ekspedienten ud i baglokalet, hvor han begyndte at fylde flere sorte affaldssække med cigaretter. Herefter beordrede han ekspedienten til at lægge sig ned på gulvet, hvorefter han bandt hans fødder og hænder med gaffatape. Gerningsmanden forlod herefter butikken gennem bagdøren og flygtede i ukendt retning. Ekspedienten fik herefter vristet sig fri og fik trykket på overfaldsalarmen.

Gerningsmanden beskrives som:

  25-30 år

  185-190 cm høj

  Mellemøstlig af udseende

  Almindelig kropbygning

  Mørk i huden

  Talte dansk med accent

  Var iført en sort maske over munden (muligvis med hvidt mønster), en sort kasket, sort softshell-jakke med hætten trukket over kasketten, grå bukser med lommer (muligvis af mærket Carhartt), sort Nike sko

  Medbragte gaffatape og en køkkenkniv

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set gerningsmanden umiddelbart før eller efter røveriet eller som har andre oplysninger, der kan være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

jwh

Publiceret 26 November 2018 11:56