Politirapporten:

Udenlandske butikstyve snuppet på banegården

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Søndag klokken 18.18 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra 7-Eleven på Banegården i Aarhus, hvor man havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv. En ekspedient i butikken havde observeret manden, der opførte sig mistænkeligt, og hun så, at han skjulte en sandwich i sin jakke. Da den kvindelig ekspedient, sammen med en vagt, fik tilbageholdt manden kunne de konstatere, at han også havde stjålet noget chokolade fra butikken, og at han i sin taske havde flere koster, i form af tøj og sko, der formentlig var stjålet fra andre butikker, da der stadig var prismærker på. Da politiet kom til stedet, blev den 27-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri, og han blev kørt med til politistationen for at blive afhørt til sagen.

Godt tre timer senere, klokken 21.25, blev politiet igen kaldt ud til 7-Eleven på Banegården i Aarhus, hvor to vagter tilbageholdt en udenlandsk butikstyv. Ekspedienten havde set manden tage en flaske hvidvin ned fra hylden og herefter forlade butikken, hvorefter ekspedienten tilkaldte vagterne, der tilbageholdt manden, indtil politiet kom og anholdt den 44-årige mand, der blev sigtet for butikstyveri og kørt med på politistationen.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Øvrige hændelser

Færdsel

Søndag kl. 18.41 standsede en patrulje en bil ved Grønthøjparken i Viby i en rutinekontrol. Bilens 21-årige fører virkede påvirket af narko og blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev kørt med på politistationen for at få taget en blodprøve.

Søndag kl. 19.38 skete der et færdselsuheld på Grenåvej ved Skæring Havvej i Egå. En 80-årig mandlig bilist kom kørende ad Grenåvej mod nord, da han i krydset ved Skæring Havvej kørte frem for rødt lys og ramte ind i en bil, ført af en 73-årig mand, der var ved at svinge til venstre ad Skæring Havvej. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Natten til mandag kl. 00.19 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en bil var i brand på motorvej E45 ved Viby. Bilen holdt i nødsporet og var omgivet af flammer, men der var ingen personer i eller omkring bilen. Branden var formentlig opstået i bilens kabine, og brandårsagen skal nu undersøges nærmere.

jwh

Publiceret 26 November 2018 13:45