Bilisterne fra Frederikssund Kommune har ikke længst på arbejde. Men de bruger alligevel flere timer på at nå frem end noget andet sted i landet. Arkivfoto

Der er trafikale problemer i morgentrafikken. Arkivfoto

Glatte veje driller morgentrafikken:

Motorvejsuheld giver kø

Der er mandag morgen sket uheld på motorvejen

Det er mandag morgen en god idé at køre hjemmefra i god tid og sørge for at køre ekstra forsigtigt. Vejene er nemlig glatte i det østjyske område, hvilket allerede har skabt problemer i trafikken. Det oplyser DR P4's trafikradio, som fortæller, at der mandag morgen er sket to uheld på motorvejen. Det ene ved Skanderborg og det andet ved Hadsten.

Ifølge mediet er der sket et uheld på Østjyske Motorvej kort før Skanderborg Syd-afkørslen i sydgående retning mod Ejer Bavnehøj. Her holder mindst to biler i overhalingsbanen, og det har forsinket trafikken. Venstre vognbane er i øjeblikket spærret. Seneste melding går på, at man skal forvente en ekstra rejsetid på op mod 15 minutter.

På motorvejen fra Randers mod Aarhus er det også sket et uheld. Det er sket i sydgående retning mellem Hadsten og Aarhus Nord, hvor tre biler delvis holder i overhalingsbanen. Her er hårde opbremsninger og kødannelse, hvor trafikken er gået helt i stå. Seneste melding går på, at der er helt op til 40 minutters ekstra rejsetid, oplyser P4 Trafik.

Opdateres...

Publiceret 26 November 2018 07:30