Screendump fra privatoptaget video

Skudsåret 24-årig mand sigtet for vold og drabsforsøg mod politibetjente

Drabssigtet mand er blevet varetægtsfængslet

Af
Jeppe Rafn

Den 24-årige mand, der i går blev skudt af politiet, er blevet sigtet for drabsforsøg og vold mod politiet. Ifølge politiet angreb han to betjente med en kniv.

Det oplyser Østjyllands Politi, der i dag fremstillede den 24-årige mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han er indlagt på hospitalet og kunne derfor ikke selv være tilstede i retten under grundlovsforhøret, der endte med, han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Efter episoden i går vil Østjyllands Politi i en periode øge tilstedeværelsen i Aarhus Vest for at skabe mere tryghed i området.

"Det var en meget voldsom episode, som en del borgere har set. Derfor vil vi de kommende dage være ekstra synlige i Aarhus Vest. Blandt andet vil vi i dag holde der med den mobile politistation, hvor man er meget velkommen til at komme forbi med spørgsmål eller oplysninger," siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen, Østjyllands Politi.

"Vi er stadig i et meget tidlig stadie i efterforskningen, og efterforsker bredt, herunder i forhold til motiv, og der udestår et større efterforskningsarbejde. Derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige mere om selve indholdet af vores efterforskning," siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Den mobile politistation står i dag på Karen Blixens Boulevard i Gellerupparken i Brabrand, hvor gårsdagens knivangreb og skudepisode fandt sted.

jr

Publiceret 20 November 2018 12:12