Privatfoto

Ulykkelig ejer af smadret foodtruck:

"Jeg har fået ødelagt alt det, jeg har kæmpet for i fire år"

Natten til fredag i sidste uge fik Mohammed Karim også kaldet Mo smadret sin elskede foodtruck, som han har arbejdet på i fire år

Af
Jonas Wrede Hansen

Et meget trist syn mødte fredag morgen i sidste uge Mohammed Karim på parkeringspladsen til hans sushi-restaurant i Viby. Her kunne han konstatere, at hans helt særlige Mo´Rice foodtruck henover natten var blevet smadret af ukendte gerningsmænd. Det fortæller Mohammed Karim, som populært blot kalder sig for Mo, til Lokalavisen Aarhus.

"Det er helt forfærdeligt. Det er en drøm, der er på et splitsekund er blevet ødelagt," fortæller han tydeligt berørt af situationen.

Foodtruckens siderude er blevet smadret. Det samme er sidespejlene og vinduesviskerne, og så er der blevet kastet med alt inde i selve foodtrcuken, hvor der også er blevet sprøjtet med rengøringsmidler over det hele.

"Jeg har brugt så mange penge på den, og nu risikerer jeg, at det hele er væk. Bilen er 31 år gammel, så den er meget svær at få reservedele til, og ingen forsikringer vil dække det," fortsætter Mo Karim til Lokalavisen Aarhus.

Havde glædet sig til festivaler

For lidt over en måned siden åbnede Mo Karim en Mo'Rice-butik i starten af gågaden fra Banegårdspladsen midt i Aarhus, hvor han ligesom i foodtrucken sælger sine sushi-burritos. Idéen med butikken og foodtrucken er, at de skal supplere hinanden og reklamere for det særlige madkoncept, som han selv mener, at han er den eneste, der tilbyder i Danmark.

Nu synes han, at det er svært at overskue, hvordan madkonceptet skal leve videre.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto: Camilla Kjærgaard Olesen

"Det har været en stor succes, og butikken skulle skabe fokus på produktet, så jeg var klar til festivaler til sommer. Jeg har brugt så meget energi på det, og nu ved jeg ikke, om jeg kan komme af sted nu, hvor foodtrucken er blevet smadret," fortsætter Mo Karim til Lokalavisen Aarhus.

For blot ti dage siden skrev han under på en aftale med Samsø Festival, som betyder, at han skulle tilbage til festivalen med sin foodtruck, hvor han også var i sommer. Det ser nu ud til, at han er nødt til at melde afbud, hvis ikke han får lavet bilen.

"Det er så ærgerligt. Jeg havde en god tid på Samsø Festival i sommer, hvor jeg slog rekorder hele tiden. Der var udsolgt hele tiden," fortæller han og fortsætter:

"Nu har jeg fået ødelagt alt det, jeg har kæmpet for i fire år."

Håber, at folk har reservedele

Hærværket blev anmeldt med det samme til politiet, som dog ifølge foodtruck-ejeren nok ikke kan stille så meget op.

"Politiet kom ud for at se på den, men de forklarede mig, at det vil være svært at opklare, hvem der har gjort det," fortæller Mo Karim og tilføjer, at han har været rundt i kvarteret for at høre naboer, om de så noget, men det var der desværre ingen, der gjorde.

"Jeg håber, at der er nogen, som kan skaffe reservedele til bilen, eller som ligger inde med reservedele, som kan bruges til at få lavet bilen," lyder det håbefuldt fra Mo Karim.

Foodtrucken er en gammel Ford Transit fra 1987, som tidligere blev brugt som isbil.

Publiceret 19 November 2018 18:31