Arkivfoto: JN

Mystisk sag:

Kvinder og piger meldte sig selv kidnappet på falsk grundlag

Sydøstjyllands Politi rykkede i nat ud til en noget mystisk sag om kidnapning, som endte med, at en politibil kørte galt, og anmeldelsen viste sig at være falsk

Af
Jonas Wrede Hansen

En 18-årig kvinde ringede i nat til politiet og anmeldte, at hun sammen med en kvinde på 19 år og to piger på 16 og 17 år var blevet kidnappet i en bil i Odense. Bilen med pigerne befandt sig nu ved Vestergade/Vroldvej i Skanderborg, hvor flere politibiler rykkede ud til. Det oplyser vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Da politiet kort efter klokken 03.10 nåede frem til Vestergade/Vroldvej, var de fire piger/kvinder netop blevet sat af. De forklarede til politiet, hvilken bil det handlede om, og en anden politipatrulje fik færten af en mistænkelig bil.

"Politipatruljen kører efter bilen, men i den forbindelse rammer patruljevognen kort efter ind i et stengærde. Patruljebilen bliver svært skadet, og i bilen sidder to politifolk, som bliver sendt på skadestuen. De er ikke kommet alvorligt til skade og er blevet udskrevet fra skadestuen," fortæller Poul Steffensen.

Bilen, som politiet jagtede, forsvandt fra stedet, efter politibilen kørte galt.

Da en anden politipatrulje afhørte de fire personer, som anmeldte, at de var blevet kidnappet, fandt politiet ud af, at deres historie ikke passede.

"Der er ingen tvivl om, at de har været i bilen, men det viste sig, at historien om kidnapning ikke var rigtig," fortsætter Poul Steffensen, som tilføjer, at man fortsat forsøger at få fat i føreren af den mistænkelige bil, som forsvandt fra stedet.

"Vi skal have ham til at bekræfte pigernes forklaring," lyder det fra vicepolitiinspektøren.

De to kvinder og to piger kommer alle fra Odense.

Publiceret 07 November 2018 09:42