Modelfoto

Grov vold ved Dokk1: Mand fik peberspray i hovedet og blev slået bevidstløs

19-årig fremstilles i retten for grov vold

En 51-årig mand blev onsdag formiddag udsat for grov vold ved Dokk1 i Aarhus.

Han har forklaret til politiet, at han i går kl. 10.22 kørte ved Dokk1 og ledte efter en handicap-plads. Da han havde fundet en plads, bemærkede han en bil, der holdt hen over to handicap-pladser. Det påtalte han overfor den 19-årige mand, der stod ved bilen, og sagde, han kunne få en bøde for det.

"Hvad rager det dig," svarede den 19-årige og tog en peberspray frem og sprayede den 51-årige i hovedet.

Derefter sagde den 19-årige, at han ville hente en kniv i sin bil, hvilket fik den 51-årige til at forsøge at presse den unge mand væk fra bilen. Det førte blot til, at han fik en ny gang peber i hovedet.

Slået bevidstløs

Han løb herefter i retning mod vagterne for at få hjælp. Kort efter kom den 19-årige kørende imod dem i sin bil og holdt lige foran dem. Han steg ud og gik direkte hen til den 51-årige og slog ham i hovedet, så han faldt om og besvimede kortvarigt.

Herefter stak den unge voldsmand af. Signalement og registreringsnummer på bilen blev rundkastet til politiets patruljer, og kort efter fik en patrulje kontakt til ham på Silkeborgvej ved Chr. Winthers Vej i Åbyhøj.

Her blev han anholdt, og politiet fandt en dolk og en steakkniv i hans bil, oplyser Østjyllands Politi.

Den 19-årige blev fremstillet i grundlovsforhør i dag klokken 10 ved Retten i Aarhus. Sigtelsen lyder på grov vold og brud på Knivloven.

Publiceret 18 October 2018 11:46