Modelfoto

Politirapporten: Indbrud i fire biler på pendlerparkeringsplads

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Indbrud i fire biler på samme p-plads

En ukendt gerningsmand brød i går ind i fire forskellige biler på pendlerparkeringspladsen på Viborgvej i Tilst. Ruderne var smadret på alle biler, men umiddelbart var der ikke stjålet noget.

Falsk fødselsdagsgæst snød ældre kvinde

En 83-årig kvinde blev formentligt offer for en tricktyv, da hun i går kl. 11.00 åbnede døren for en fremmed kvinde i sin lejlighed på Marselis Boulevard i Aarhus C. Den fremmede kvinde fortalte, at han skulle til fødselsdag hos ovenboen. Fødselaren var dog desværre ikke hjemme, så derfor skulle hun bruge en blyant og noget papir, så hun kunne skrive en besked til ham. Den flinke 83-årige beboer inviterede kvinden indenfor og gav hende noget papir. Lidt tid efter at den fremmede kvinde var gået fra lejligheden, opdagede den 83-årige, at hun manglede nogle smykker og nogle kontanter.

Den kvindelige "gæst" beskrives som:

  30-40 år

  Ca. 170 cm høj, kraftigt bygget

  Havde tre små tatoverede "knopper" i ansigtet

  Iført skindjakke, sorte bukser og hue

  Talte dansk med accent

Mænd havde hash i madkassen

Det var ikke leverpostejsmadder og gulerødder en patrulje fra Østjyllands Politi stødte på, da de i går kl. 17.19 åbnede en madkasse i en bil på Sonnesgade i Aarhus. Bilen havde de standset, da de syntes, at bilisten satte farten op, da han så patruljevognen. De to mænd i bilen virkede nervøse, og det havde de en grund til, fandt betjentene ud af, da de ransagede bilen. Gemt bag bagsædet lå der nemlig en madkasse, der var fyldt med små salgsposer med hash. Begge mænd, der er hhv 18 og 19 år, blev derfor sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.43 i krydset Vejlby Ringvej/Kongevellen i Aarhus N. En 49-årig mandlig bilist svingede til højre ad Kongevellen, men overså en 48-årig mand på cykel, som han kørte ud foran. Cyklisten nåede at undvige men ramte ind i en kantsten og faldt ned på asfalten. Ved faldet kom han mindre til skade og måtte behandles på skadestuen. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 16.28 på Jernaldervej ved Runevej i Aarhus V. En 20-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 33-årig kvinde.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 16.34 på Holme Ringvej i Viby. En bilist kørte ind i en bil ført af en 27-årig mand. Herefter stak bilisten af fra stedet uden at give sig til kende. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

En 22-årig mandlig bilist blev i går kl. 23.41 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Thorvaldsensgade i Aarhus C.

En 22-årig mandlig bilist blev i nat kl. 2.13 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Djurslandsmotorvejen ved Aarhus N. Da patruljen fandt lidt kokain i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  På Tordenskjoldsgade i Aarhus N begået mandag d. 15/10 kl. 5.19

  På Tilst Søndervej i Tilst begået mandag d. 15/10 kl. 9.00

  På Engtoften i Viby begået mandag d. 15/10 kl. 17.17

jr

Publiceret 16 October 2018 14:06