Modelfoto

15-årig angreb kvinde bagfra med halsgreb og truede med en skruetrækker

15-årig mobiltelefon-røver afsløret af gps i telefonen

En 32-årig kvinde blev søndag formiddag pludselig angrebet bagfra af en dreng, der tog fat om halsen på hende og råbte, hun skulle give ham sin telefon. Kvinden smed straks sin iPhone hen til røveren, som derefter stak af. Derefter fik hun hurtigt fat i en anden person, der alarmerede politiet.

Røveriet skete søndag klokken 11.48 på en sti ved Næringen i Risskov, hvor en patrulje rykkede ud til. Kvinden havde funktionen 'Find min iPhone' på sin telefon, og signalet fra telefonen ledte politiet til en opgang i nærheden.

Ud fra kvindens signalement fandt patruljen frem til en 15-årig beboer i opgangen, der i første omgang nægtede at kende til røveriet. Betjentene ringede derfor til telefonen, som de kunne høre ringe og derfor var let at finde i lejligheden. Politiet fandt også en skruetrækker, der svarede til den, kvinden var blevet truet med, og nu gik drengen til bekendelse og erkendte røvereriet, der var sket for under en time siden.

Østjyllands Politi oplyser, at den 32-årige kvinde fik sin telefon tilbage, mens drengen blev anholdt og sigtet for røveri.

jr

Publiceret 15 October 2018 11:00