Rådhusparken i Horsens.

Rådhusparken i Horsens. Arkivfoto: Jeppe Rafn

Efterlysning: Ung mand mistænkt for at have voldtaget 37-årig kvinde i en park

Offer og voldtægtsmistænkt forlod natklub sammen arm i arm

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi har nu fået et signalement af den mand, der er mistænkt for at have voldtaget en 37-årig kvinde i nat i Rådhusparken, Ribersgade i Horsens.

Han beskrives som en almindeligt bygget 20-25 årig mand med blond hår, der var redt til venstre side. Han havde mørke bukser og en lysere trøje på og stod cirka klokken 02.00 i nat udenfor Zwei Grosse Bier Bar og talte med den aarhusianske kvinde, der har anmeldt ham for voldtægt. Hun havde rottehaler og havde en strutkjole på med pufærmer.

Flere personer stod og talte med dem, blandt andet en karseklippet ung mand med en lys t-shirt.

Gik arm i arm

Cirka 02.04 gik den mistænkte unge mand og 37-årige kvinde fra stedet arm i arm i retning mod Nørregade og Graven. Kvinden, der var dårligt gående og gik med en stok, snublede undervejs og blev hjulpet op af den yngre mand.

Halvanden time senere, klokken 03.32, blev voldtægten anmeldt af en anden mand, som kvinden mødte og bad om hjælp i Rådhusparken.

Sydøstjyllands Politi har tidligere oplyst, at politihunde har fundet spor og tegn på, der er foregået noget i området, og kvinden har været til undersøgelse på voldtægtscentret på Universitetshospitalet i Skejby.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har oplysninger i sagen. De kan ringe til politiet på telefon 114.

Publiceret 14 October 2018 14:39