Modelfoto

Far og søn taget med hash, kokain og et stort bundt pengesedler

Far og søn sigtet for narkosalg

En af politiets patruljer vendte mandag ved 13-tiden om på Nydamsvej i Aarhus N og satte efter en bilist, der kom kørende i modsat retning.

Bilisten satte farten op og kastede en bøtte ud af vinduet, som patruljen standsede for at samle op - den viste sig at være fyldt med hash pakket i små salgsposer. Et vidne guidede herefter patruljen hen til en adresse, hvor flugtbilen var parkeret.

Da patruljen kom frem til huset, så de pludselig en person løbe inde i en have. Det var føreren af bilen, der blev løbet op af en af betjentene og anholdt. Han blev sigtet for forsøg på salg af stoffer og for kørsel i frakendelsestiden, da han har fået inddraget sit kørekort.

Derefter blev en narkohundpatrulje tilkaldt for at ransage hjemme hos den 20-årige, der i øjeblikket bor hos sin mor på Vejlby Vænge i Risskov. Udenfor huset blev der fundet en lille klump hash, og der blev fundet hashrester, salgsposer og en digitalvægt i skuret.

Under ransagningen kom den unge mands 48-årige far hjem og opførte sig meget aggressivt overfor politiet, der flere gange måtte tale ham til ro. Det hjalp ikke, og da faren så råbte skældsord efter betjentene, blev han anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd og for at lægge hindring i vejen for politiets arbejde. Han ville nemlig ikke have, at politiet åbnede det pengeskab, som narkohundene tydeligt havde market ved.

Det var der en god grund, for i pengeskabet lå der blandt andet et større bundt pengesedler og en salgspose med kokain. Faren blev derfor ligesom sønnen sigtet for salg af narkotika.

Sønnen fik en sigtelse mere med hjem, da han på vej ud til politibilen råbte skældsord af betjentene.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 09 October 2018 13:00