Foto: Louise N. Burmeister

Pizzeria smadret af 15-20 maskerede unge med baseballkøller

Lemon Pizzeria i det uroplagede Frydenlund Centret i Aarhus V er blevet smadret

Af
Jeppe Rafn

Lemon Pizzeria i Frydenlund Centret i Aarhus V blev mandag aften omkring klokken 20.45 udsat for groft hærværk.

Det fortæller pizzeriaets ejer Erden Acioz til Lokalavisen Aarhus.

Indehaver Erden Acioz viser en ting frem, der blev kastet ind i pizzeriaet mandag aften.

Indehaver Erden Acioz viser en ting frem, der blev kastet ind i pizzeriaet mandag aften. Foto: Louise N. Burmeister

"Kort før lukketid kom en 15-20 personer ind med baseballkøller og elefanthuer og smadrede alt glas, køleskab, disk og frontruderne," fortæller Erden Acioz.

Han var selv på arbejde sammen med en medarbejder, da pizzeriaet pludselig blev stormet, så de låste sig ind i baglokalet og ringede til politiet.

Foto: Louise N. Burmeister

Erden Acioz fortæller, at pizzeriaet og nabobutikkerne i Frydenlund Centret tit bliver udsat for hærværk og har problemer med unge, der hænger ud i centret om aftenen. Det havde de også mandag aften et par timer før hærværket.

"Jeg bad dem om flytte sig og lade være med at råbe og skrige. Det gjorde vores kunder urolige," siger Erden Acioz, som mener at kunne genkende ansigterne på et par af de unge, der raserede pizzeriaet iført elefanthuer.

Foto: Louise N. Burmeister

Lemon Pizzeria plejer at åbne klokken 11, men ejeren tvivler på, han kommer til at kunne holde åbent i dag efter hærværket i går aftes.

Østjyllands Politi oplyser, at vidner har beskrevet flere af gerningsmændene som af somalisk eller arabisk udseende. Politiet efterforsker motivet til hærværket og vil gerne tale med vidner til episoden. Man kan ringe til politiet på telefon 114.

Publiceret 11 September 2018 11:16