Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Fire bilister uden kørekort i Brabrand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapporten

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi er præget af en lang række sager i Aarhus, hvor bilister er blevet taget i at køre uden kørekort eller har været påvirket af stoffer eller alkohol.

Politiet har standset fem bilister uden kørekort. Fire af standsningerne foregik i Brabrand og en enkelt i Aarhus V. I de to tilfælde var bilisterne blevet frakendt førerretten.

Derudover har der været et par indbrud i boliger. I det ene tilfælde blev tyvene fanget på stedet, og den ene af indbrudstyvene er blevet varetægtsfængslet, som du kan læse mere om her:

Færdsel

En 51-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Sønder Alle i Aarhus C. og konstateret påvirket af alkohol over det tilladte.

En 21-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Tåstrumvænget i Tilst og konstateret påvirket af euforiserende stoffer.

En 22-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Tornballevej i Tilst og konstateret påvirket af euforiserende stoffer. Herudover havde manden ikke erhvervet kørekort.

En 30-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Silkeborgvej i Brabrand. Manden havde ikke førerret til køretøjet.

En 22-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Karensvej i Brabrand. Manden havde ikke førerret til køretøjet.

En 21-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Karen Blixens Boulevard i Brabrand. Manden havde ikke førerret til køretøjet.

En 25-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Ryhavevej i Aarhus V. og det blev konstateret, at manden var frakendt førerretten til køretøjet.

En 23-årig mandlig bilist blev bragt til standsning på Janesvej i Brabrand og det blev konstateret, at manden var frakendt førerretten til køretøjet.

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Helge Rodes Vej i Aarhus V begået i går mellem kl. 10.30 og kl. 11.50

På Marius Simonsens Vej, 8200 Aarhus N, fredag kl. 19.30

jr

Publiceret 01 September 2018 16:23