38-årig mand stoppet to gange samme dag for at køre stiv og skæv

Det seneste døgn er flere bilister blevet standset og sigtet for at køre ulovligt

En 41-årig kvinde kontaktede Østjyllands Politi lørdag klokken 16.50 politiet, da hun kørte på Viborgvej, fordi hun synes, at bilen froan hende kørte noget usikkert.

En patrulje blev sendt til stedet og fik bilen standset. I bilen var føreren en 38-årig mand og som passager bilens kvindelige ejer på 52 år.

Føreren af bilen, oplyste uopfordret, at han var frakendt førerretten. Politiet tog en test for at se, om manden var påvirket af alkohol, og det viste den, at han var. Den 38-årige blev derfor anholdt og taget med til politigården, hvor der blev taget en narkotest af ham, som også gav positiv udslag.

Den 38-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, for spirituskørsel og for kørsel i frakendelses tiden.

Den 52-årige kvinde blev sigtet for at have overladt føringen af bilen, til en der ikke havde kørekort.

Men som om det ikke var nok, så gentog det hele sig lidt senere på dagen, nemlig klokken 18.15, hvor manden igen blev stoppet på Viborgvej. Han kørte i den samme bil som tidligere.

Der blev igen taget en alko- og narkotest af ham, og han på ny sigtet for narkokørsel, kørsel i spirituspåvirket tilstand og for kørsel uden førerret. Den 52-årig kvindelige ejer af bilen blev igen sigtet for at have overladt førerretten til en, der ikke havde kørekort.

Slingrende kørsel

Lørdag cirka klokken 19.20 kontaktede en 41-årig mand politiet, idet han kørte bag en personbil på Djurslandsmotorvejen, der kørte meget slingrende og i varierende hastighed.

En patrulje blev sendt til stedet og fik standset personbilen ved frakørselsrampen ved Lystrup.

Føreren var en 29-årig mand, der blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev medtaget til stationen for udtagelse af blodprøve. Ved visitation blev manden fundet i besiddelse af hash.

Den 29-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, for kørsel uden førerret samt for at besidde euforiserende stoffer.

Fuld motorcyklist

Patruljen standsede lørdag cirka klokken 16.35 en motorcyklist på Skanderborgvej i Viby. Den 59-årige mandlige fører blev skønnet påvirket af spiritus, og der blev taget en alkoholtest. Denne viste en promille langt over det tilladte, hvorfor den 59-årige blev anholdt og medtaget til politigården for udtagelse af blodprøve.

Den 59-årige mand blev sigtet for spirituskørsel.

cko

Publiceret 22 July 2018 10:21