Foto: Østjyllands Politi

Mor til forsvundne Holger: Det er en forfærdelig tid

Birthe Røddik Nielsen, mor til Holger, som nu har været forsvunet i otte måneder, har overfor TV2 Østjylland fortalt om den svære tid

Fredag udsendte Østjyllands Politi endnu en efterlysning af den 18-årige Holger fra Aarhus, som ikke er blevet set siden, han forlod sit hjem 26. oktober sidste år. Dermed har den 18-årige mand været forsvundet i otte måneder, uden familien har fået et livstegn fra ham.

Det har selvfølgelig medført, at Holgers familie lige nu gennemgår et regulært mareridt, hvor de ikke ved, hvor Holger er henne. Overfor TV2 Østjylland forklarer Holgers mor, Birthe Røddik Nielsen, at hun og familien er meget bekymrede.

"Det er på ingen måde en rar situation for os, det er forfærdeligt, som de fleste sikkert kan forestille sig. Det er det værste mareridt for familien. Men vi er nødt til at leve videre, selvom det er svært," siger Birthe Røddik Nielsen til mediet.

Efterlod telefon og hævekort

Kort efter Holgers forsvinden i efteråret 2017 blev politiet tippet om, at han var taget til København og muligvis havde planer om at rejse til Sverige. Hverken svensk eller dansk politi har dog siden fået oplysninger, der har kunnet lede til ham.

Holger medbragte hverken telefon eller andet elektronik, og han har ikke benyttet hævekort, så det har ikke været muligt at spore ham elektronisk.

"Vi håber, at der måske er nogen, der enten har set ham eller snakket med ham – eller måske hjulpet ham med enten et lift eller en overnatning. De behøver ikke at fortælle, hvor Holger er, men vi vil bare gerne høre et livstegn. Der er jo både os forældre, men også bedsteforældre, der er meget bekymrede," fortsætter Birthe Røddik Nielsen til TV2 Østjylland.

jwh

Signalement

Holger er dansk, 178 cm høj, har lyst kort hår og er almindeligt til muskuløst bygget. Han var sidst set iført lysebrune fløjlsbukser og lysebrun skotskternet jakke/frakke og medbragte en sovepose

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at ringe 114, hvis de ser 18-årige Holger eller har oplysninger om, hvor han befinder sig.

Publiceret 13 July 2018 19:12