Foto: Østjyllands Politi

Holger er stadig forsvundet, og hans forældre er meget bekymrede

Holger fra Aarhus har snart været forsvundet i ni måneder

Østjyllands Politi beder endnu gang borgerne om hjælp i sagen om Holger, der stadigvæk er forsvundet og har været det siden 26. oktober 2017, hvor han forsvandt fra en adresse i Aarhus.

Politiet oplyser, at man har efterforsket sagen intenst, uden det er lykkedes at finde den nu 18-årige mand, som formodes at være gået under jorden af fri vilje.

Kort efter Holgers forsvinden i efteråret 2017 blev politiet tippet om, at han var taget til København og muligvis havde planer om at rejse til Sverige. Hverken svensk eller dansk politi har dog siden fået oplysninger, der har kunnet lede til ham.

Holger medbragte hverken telefon eller andet elektronik, og han har ikke benyttet hævekort, så det har ikke været muligt at spore ham elektronisk.

Østjyllands Politi oplyser, at Holgers forældre er meget bekymrede. Politiet leder stadig efter ham og håber på hjælp til at finde ham.

Holger er dansk, 178 cm høj, har lyst kort hår og er almindeligt til muskuløst bygget. Han var sidst set iført lysebrune fløjlsbukser og lysebrun skotskternet jakke/frakke og medbragte en sovepose

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at ringe 114, hvis de ser 18-årige Holger eller har oplysninger om, hvor han befinder sig.

jr

Publiceret 13 July 2018 12:30