Foto: Google Maps

Politirapporten: 69-årig mand snydt af kuffert-trick på banegården

Endnu et tricktyveri på banegården i Aarhus

En tilsyneladende hjælpsom mand viste sig at være det stik modsatte, da han tirsdag stjal en pung fra en 69-årig mand på banegården i Aarhus. Den 69-årige stod på perronen med to kufferter og skulle til at gå ind i toget, da en fremmed mand kom og tog fat i den ene kuffert for at hjælpe med at få den ind.

Selv om den 69-årige mand frabad sig hjælpen, fortsatte manden med at løfte den ind i toget. Herefter gav han slip og forsvandt fra stedet. Derefter opdagede den rejsende, at han manglede sin pung med dankort og kontanter i.

Tricktyven beskrives som: Ikke etnisk dansk af udseende, hvid hudfarve, cirka 40 år, cirka 170 cm høj, spinkel, mellemlangt hår, fipskæg.

Han havde mørkt tøj på, runde sygekassebriller og bar på en rygsæk.

Østjyllands Politi har den seneste tid fået flere anmeldelser om folk, der på lignende vis er blevet bestjålet på banegården i Aarhus. Politiet er i gang med at efterforske sagen og opfordrer folk til at være særligt opmærksomme, hvis de bliver kontaktet af fremmede mennesker på perronen.

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

Besøgte natklub med kokain i strømpen

En 21-årig mand blev i nat kl. 3.31 sigtet for besiddelse af narko på en natklub på Europaplads i Aarhus C. En dørmand fik mistanke til, at manden havde stoffer på sig og tilkaldte politiet. Da betjentene fortalte den 21-årige, at de ville visitere ham, fortalte han selv, at han havde gemt noget kokain i sin ene strømpe. Han blev derfor sigtet og bortvist fra natklubben.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 14.34 i krydset Åby Ringvej/Dr. Holsts Vej i Aarhus V. En 81-årig mandlig bilist og en 20-årig mandlig bilist stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom til skade, men der skete lettere materiel skade.

En 18-årig mand blev i nat kl. 5.01 anholdt og sigtet for spritkørsel, efter han kørte galt i krydset Oddervej/Strandvejen i Aarhus C. Her kørte han af vejen og ramte ind i et stendige. Han kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet, men blev anholdt og sigtet, da politiet kom frem.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt ét indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Østermarksvej Tilst begået tirsdag 10/7 kl. 15.06

jr

Publiceret 11 July 2018 14:54