Modelfoto

Festede flere dage i træk i lejlighed i Viby

Borgere fik nok af flere dages fest og ringede til politiet

Politiet tog tirsdag eftermiddag på besøg i en lejlighed på Damagervej i Viby, hvor der angiveligt var blevet festet tre-fire dage i træk og spillet høj musik.

Den langvarige fest havde fået beboere i Viby til at ringe til politiet, som sendte en patrulje ud til lejligheden. Her sad flere personer og drak øl, og der lå jointpapir og en mindre mængde hash på bordet foran dem, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet lukkede festen ned og visiterede alle i lejligheden. Husets beboer, en 42-årig mand, havde en peberspray i lommen, som han blev sigtet for at besidde. Han erkendte også, at hashen på bordet var hans, så han blev også sigtet for besiddelse af stoffer.

Det gjorde ham så sur, oplyser politiet at han gentagne gange fornærmede betjentene. Det kostede ham endnu en sigtelse og anholdelse.

Under anholdelsen af husets beboer blev en 38-årig mand ved med at blande sig, så efter flere advarsler blev han anholdt for at hindre politiets arbejde. Han nægtede i første omgang at opgive sit navn, så han blev også sigtet for at nægte at identificere sig over for politiet.

jr

Publiceret 11 July 2018 11:55