Modelfoto

Drengegruppe overfaldt 20-årig og kastede sten mod hus i Sabro

En håndfuld store drenge var voldelige og begik hærværk

En 20-årig mand blev mandag aften overfaldt af en gruppe store drenge/unge mænd på et stisystem ved Hvidtjørnvej i Sabro.

Den unge mand har fortalt politiet, at han blev passet op af drengene mandag 9. juli ved 23-tiden. De skubbede umotiveret til ham, så han væltede, og sparkede ham herefter et par gange, inden det lykkedes ham at stikke af.

Østjyllands Politi oplyser, at den 20-årige umiddelbart slap fra overfaldet med knubs og rifter.

Cirka på samme tidspunkt som overfaldet, kort før klokken 23, havde politiet fået en anmeldelse om, at en gruppe unge havde kastet med sten mod et hus på nabovejen Rødtjørnsvej i Sabro. En af stenene ramte og knuste et vindue.

Politiet formoder, at det er den samme gruppe unge på 5-7 personer, der stod bag overfaldet og kastede med sten.

Der er et signalement på to af dem:

A: Mellemøstlig udseende, brun hudfarve, cirka 16 år, sort kort hår, cirka 175 cm høj og fedladen. Han talte dansk og havde en jakke med noget hvidt på samt brune bukser.

B: Mellemøstlig udseende, brun hudfarve, cirka 16-17 år, mellemlangt tilbageredt sort hår, der var kort i siderne, cirka 180-185 cm høj og spinkel. Talte dansk og iført en brun/grøn jakke med mønster og hætte.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til overfaldet eller fra personer, der har en formodning om, hvem gerningspersonerne er. Telefon 114.

jr

Publiceret 10 July 2018 12:36