Arkivfoto

Skænderi ved Bazar Vest udviklede sig: Ung mand stukket i ballerne

To mænd er sigtet for grov vold mod en bekendt

Af
Jeppe Rafn

Tre unge mænd kom søndag eftermiddag op at skændes på Karen Blixens Boulevard ud for Bazar Vest i Brabrand. Vidner så, hvordan skænderiet udviklede sig til slagsmål, og at den ene af dem blev stukket flere gange i ballerne med et stikvåben.

"Der er forskellige forklaringer på, hvad der skete, og hvad der blev stukket med. Vi er ved at se nærmere på, hvad der er op og ned i sagen," fortæller kommuinkationsrådgiver Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Episoden skete søndag klokken 14.48 og blev anmeldt af vidner.

Den 24-årige mand, der blev stukket, blev kørt på skadestuen til behandling, mens de to andre mænd blev anholdt. Der er tale om to mænd på 24 og 20 år, som i forvejen kendte den mand, der blev stukket. De to mænd er blevet sigtet for kvalificeret (grov) vold, men sagen vurderes umiddelbart ikke at være så grov, at politiet vil kræve dem varetægtsfængslet. Østjyllands Politi oplyser mandag formiddag til Lokalavisen, at de fortsat er i politiets varetægt, men formentlig vil blive indenfor få timer. Politiet kan kun holde på anholdte i 24 timer inden et eventuelt grundlovsforhør.

Offeret er stadigvæk indlagt, men forventes at blive udskrevet i dag. De tre mænd er alle lokale mænd.

Publiceret 02 July 2018 10:35