Modelfoto

Mand i shorts og tyk jakke vakte opsigt i Føtex

Kunde gemte varer for 1.200 kroner under tyk jakke

Søndag 1. juli var endnu en varm sommerdag i Danmark, og blandt andet derfor undrede flere medarbejdere sig over en kunde, der ved 9-tiden gik rundt i Føtex i Viby Centret i Aarhus iført shorts og en stor tyk jakke.

Medarbejderne holdt godt øje med kunden, der da heller ikke havde rent mel under jakken. Da han gik ud af butikken, begyndte alarmen at ringe, og han satte i løb.

To medarbejdere og en hurtig kunde fik i fællesskab indhentet og tilbageholdt manden, der viste sig at have gemt massageolie, glidecreme, kondomer og flere deodoranter under jakken for omkring 1.200 kroner.

Politiet blev tilkaldt, og den 33-årige mand blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Det oplyser Østjyllands Politi.

Lokalavisen er efterfølgende blevet kontaktet af en kunde, der var til stede i Føtex, da tyveriet skete. Hun fortæller, at hun så manden med jakken pille barbergrej ud af en pakning, og derfor sagde hun til en ung medarbejder ved kassen, at en kunde var ved at stjæle nogle ting inde fra butikken.

Efter at have betalt for sine varer stod kvinden udenfor Føtex og talte med en anden person, da tyven pludselig kom løbende ud af Føtex i en rasende fart, hvorefter to medarbejdere kom løbende ud. Den anden person råbte, han løb til højre, og de fandt senere ud af, at tyven var blevet pågrebet ved Burger King, der ligger i nærheden af Viby Centret.

jr

Publiceret 02 July 2018 12:00