Politirapporten:

Kørte over for rødt og ind i tre biler

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 24-årig mandlig bilist kørte onsdag ind i tre andre biler i krydset ved Viborgvej og Havkærvej i Tilst.

Ifølge Østjyllands Politi skete uheldet muligvis, fordi han kørte over for rødt, mens de andre bilister kørte over for grønt.

Heldigvis kom ingen personer umiddelbart noget til, og der skete kun mindre skader på bilerne ved uheldet, der fandt sted klokken 17.50

LÆS OGSÅ: Tre cyklister påkørt af biler i Aarhus

Andre nyheder fra politiets døgnrapport:

Færdselsuheld

Færdselsuheld i går kl. 16.40 på Ormslevvej i Ormslev. En 29-årig kvindelig bilist påkørte en 60-årig kvindelig bilist bagfra. Angiveligt fordi den 29-årige fik solen i øjnene og ikke var opmærksom på, at den 60-årige bremsede op. Ingen personer kom noget til, og der skete kun mindre materiel skade.

Færdselsuheld i går kl. 16.45 på Sønderskovvej i rundkørslen ved Lystrupvej i Lystrup. En 35-årig kvindelig bilist anmeldte, at hun var blevet påkørt bagfra, og at føreren af den anden bil, ikke havde givet sig til kende. Føreren bedes give sig til kende på 114. 

 

Butikstyveri

Det var med hjælp fra en kløgtig butiksansat og moderne teknologi, at det lykkedes at levere en stjålet iPhone tilbage til en telebutik på Strøget i Aarhus. En medarbejder i butikken anmeldte, at de netop havde haft besøg af en kvinde, som havde stjålet en telefon. Og medarbejderen kunne via app'en Find my iPhone følge mobiltyven på et kort. Hun blev derfor hentet af en patrulje, som fulgte mobilens spor. Det endte foran H&M på Vestergade, hvor medarbejderen kunne genkende kvinden fra butikken. En betjent henvendte sig til den 26-årige kvinde, og her blev hun anholdt og sigtet for mobiltyveriet. Under visitationen blev hun da også fundet i besiddelse af den stjålne mobil, som blev leveret tilbage til butikken.

LÆS OGSÅ: Vikar for vild med vuggestuebørn og var væk i flere timer

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt fire indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Ålborggade i Aarhus C begået onsdag mellem kl. 5.45 og kl. 15.05

På Ibisvej i Studstrup begået tirsdag 3/4 mellem kl. 15.00 og kl 18.30

På Parkvej i Højbjerg begået onsdag mellem kl. 7.00 og kl. 17.05

På Tøndergade i Aarhus C begået onsdag mellem kl. 9.30 og kl. 17.10

jr

 

Publiceret 12 April 2018 18:00