Arkivfoto

Arkivfoto

Yahya Hassan amok:

"Jeg får Aarhus til at eksplodere"

Siden Yahya Hassan blev løsladt sidste år, har den provokerende digter været særdeles aktiv på de sociale medier. Mandag lagde han en video op, hvor han sender et budskab af sted mod Østjyllands Politi og Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

"Nu kommer I på overarbejde, for jeg får hele fucking Aarhus til at eksplodere – hele området til at koge. God arbejdslyst."

Så hårdt og kontant lyder en besked fra Yahya Hassan direkte henvendt mod Østjyllands Politi, som den 22-årige provokatør og digter mandag lagde op i en video på sin Twitter-profil.

LÆS OGSÅ: Løsladt: Yahya Hassan fejrer løsladelse i limousine

I videoen starter Yahya Hassan med at sende en trussel af sted mod en gruppe personer fra Trillegården i den vestlige del af Aarhus, hvor han også lige oplyser, at han har købt flere pistoler.

(Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget)

— Yahya Hassan (@YhYahyahassan) 5. marts 2018

"Der har aldrig været problemer mellem mig og nogen af de ældre fra Trillegården. Tværtimod. Jeg har købt pistoler af de ældre fra Trillegården. De eneste, der er problemer med, det er de der små stikkersvin," fortæller han og fortsætter med en decideret trussel:

”I bliver sat på plads én efter én.”

Tilbage i friheden

Yahya Hassan blev 19. december sidste år løsladt, efter at have siddet i fængsel i et år og ni måneder for blandt andet at have skudt en 17-årig dreng i foden i Aarhus.

Siden løsladelsen har aarhusianeren været særdeles aktiv på de sociale medier med billeder og videoer, hvor han både har poseret med våben, sendt trusler af sted mod forskellige personer samt kommet med beskyldninger mod politiet.

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan anholdt efter provokation og fund af hash og kokain

Inden Yahya Hassan startede på at afsone sin fængselsstraf, annoncerede han, at han var i gang med en ny bog. Endnu er det dog fortsat ukendt, hvor langt han er med den. Indtil videre har digteren blot udfoldet sig kreativt ved at udsende en rapsang på Youtube.

Publiceret 06 March 2018 16:30