Politirapporten:

15-årig stjal parfumer og voks

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi blev mandag klokken 15.27 kaldt til Bilka i Tilst, da butiksvagten netop havde tilbageholdt en ung butikstyv.

Da politiet ankom, sad en 15-årig dreng i et baglokale og ventede. Vagten forklarede, at alarmen var gået, da den 15-årige havde passeret kasselinjen.

LÆS OGSÅ: Mand med hanekam efterlyses for vold i Jægergårdsgade

Da han tog kontakt til drengen, fandt han nogle parfumer og en bøtte voks i drengens jakkelomme. Den unge mand erkendte tyveriet over for vagten. 

Han blev sigtet for tyveriet, og hans forældre blev underrettet.  

dp

Døgnet i øvrigt

Færdsel

Der skete et færdselsuheld mandag klokken 7.39 på Silkeborgvej i Åbyhøj. En 56-årig kvinde blev påkørt af en bil, da hun løb over fodgængerfeltet ved Viby Ringvej/Silkeborgvej. Ifølge den 77-årige mandlige bilist løb kvinden over for rødt - kvinden selv vidste ikke, om der var grønt eller rødt, da hun skulle nå en bus på den anden side og ikke fik set sig for. Kvinden blev behandlet af en ambulance på stedet.

Der skete et færdselsuheld mandag klokken 15.52 på Fuglebakkevej i Aarhus V. En 70-årige mandlig bilist påkørte en 21-årig kvindelig cyklist i krydset ved Fuglesangs Allé og Fuglebakkevej. Cyklisten pådrog sig knubs og buler, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 70-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

I forbindelse med en ransagning på en adresse i Aarhus har Østjyllands Politi fundet en række koster, der stammer fra flere indbrud i Aarhus-området. Beboeren, en 37-årig mand, er derfor sigtet for flere indbrud begået de seneste par måneder. Han blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag middag og blev varetægtsfængslet i to uger. 

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i Aarhus:

  • På B.S. Ingemanns Vej i Åbyhøj begået mellem lørdag d. 27/1 kl. 9.45 og i går kl. 11.50
  • På Lindholmvej i Aarhus N begået i går mellem kl. 11.00 og kl. 17.00
  • På Helenelyst i Brabrand begået i går mellem kl. 9.40 og kl. 19.00
  • På Spættevej i Aarhus V begået i går mellem kl. 14.00 og kl. 19.00

Publiceret 30 January 2018 13:48