Påkørsler og skud:

Voldsomme scener i nat

Syv personer anholdt og politiet efterlyser vidner til det voldsomme slagsmål i Brabrand

Østjyllands Politi efterlyser vidner til et større slagsmål mellem flere personer på Dortesvej i Brabrand i nat, hvor to personer blev mindre såret af stikvåben. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Klokken 1.09 i nat modtog Østjyllands Politi flere anmeldelser om skud og slagsmål i Brabrand. En patrulje på stedet standsede en bil med fire mistænkelige personer, og i bilen blev fundet flere stikvåben. Alle fire blev anholdt.

På Dortesvej stod fire biler, der var kørt ind i hinanden, og det er politiets formodning, at flere personer bevidst har påkørt hinanden i forbindelse med konflikt. Derefter er der opstået slagsmål mellem personerne, og mindst to personer er blevet ramt af stikvåben. Den ene har fået skader ved knæet, og den anden er blevet stukket i ballen.

Flere anmeldelser tyder på, at der er blevet skudt under sammenstødet, hvilket politiet nu er ved at undersøge nærmere.

Østjyllands Politis efterforskning af episoden har foreløbigt ført til i alt syv anholdelser af mænd fra Aarhus. De er blandt sigtet for grov vold.

"Vi er stadig i fuld gang med efterforskningen for at stykke hændelsesforløb og motiv sammen. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der ligger bag opgøret. Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set episoden eller personer med mistænkelig adfærd på Dortesvej i nat," siger vicepolitiinspektør Carste Kousgaard fra Østjyllands Politi i pressemeddelelsen. 

Har du oplysninger til politiet, kan du ringe på telefon 114.

jwh

Publiceret 29 January 2018 09:15