18-årig knivoverfaldt af tre mænd iført skimasker

18-årig mand kørt på sygehuset med skader, efter han søndag aften blev knivoverfaldt i Frydenlund

Østjyllands Politi modtog søndag aften klokken 19.25 en anmeldelse om et muligt knivoverfald på Frydenlunds Allé i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 
LÆS OGSÅ: Personpåkørsler og skud: Voldsomme scener i nat
To forbipasserende kvinder, der netop havde parkeret deres bil, opdagede, at en ung mand hang op ad en stålhegn på hjørnet af Frydenlunds Allé og Spættevej. Den ene kvinde forklarede, at han virkede omtåget og fjern, men at han fik udtalt, at han var blevet stukket i benet.
Kvinderne fik ringet 112 og blev ved manden, indtil en ambulance kom og tog over. Manden er 18 år og fra Aarhus. Han blev kørt til skadestuen i Aarhus, hvor han blev behandlet for sine skader, der umiddelbart ikke var livstruende.
Den 18-årige forklarede selv, at han var på vej for at mødes med nogle venner i området, da at han pludselig blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd med skimasker. Han havde hørt en stemme råbe "tag ham", og derefter var han blevet væltet omkuld og overfaldet.
Den 18-årige har efter politiets oplysninger ikke tilknytning til en bandegruppering. Sagen har umiddelbart ikke sammenhæng med det større slagsmål på Dortesvej senere på aftenen, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten og oplyser, at man er ved at efterforske omstændighederne ved overfaldet og hører gerne fra borgere, der kan have oplysninger om sagen, på 114.
jwh

Signalement

Den ene af gerningsmændene beskrives som:

  • Mand
  • Arabisk af udseende
  • Ca. 175-180 cm. 
  • Iført grå dunjakke med hætte

Publiceret 29 January 2018 11:00