Politirapporten:

Cyklist påkørt af bil på parkeringsplads

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der skete et færdselsuheld i går kl. 17.10 på Haslevej i Åbyhøj. En 59-årig mandlig bilist svingede til venstre ind på en parkeringsplads, men overså en cyklist, der blev ramt af bilen. Den 59-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.
LÆS OGSÅ: Tre indbrud på kort tid i det samme boligkvarter i Højbjerg 
Andre nyheder fra politiets døgnrapport:
En 24-årig mand blev i går kl. 21.15 anholdt og sigtet for narkokørsel på Fjældevænget i Aarhus V. En patrulje standsede mandens bil i en rutinekontrol, og da han virkede påvirket, blev han sigtet for narkokørsel og visiteret. I mandens ene lomme, fandt betjentene to blå piller, som den 24-årige forklarede var ecstasy. Han indrømmede desuden, at han havde røget en joint nogle timer før, han satte sig ud i bilen. Den 24-årige blev derfor både sigtet for narkokørsel og for besiddelse af narko.
En 37-årig mand blev i går kl. 12.55 anholdt på P. Juul Jensens Boulevard i Aarhus N og sigtet for spirituskørsel. En opmærksom borger fattede mistanke til den 37-årige, da han kørte usikkert. Hun ringede til politiet, der kort efter kom frem og tog en alkometertest på manden. Den gav udslag, og den 37-årige blev anholdt og sigtet.
jr
 

Publiceret 23 January 2018 11:30