Modelfoto

Modelfoto

Tre indbrud på kort tid i det samme boligkvarter i Højbjerg

To indbrud på Rypevej og et indbrud på nabovejen Jagtvej

Et boligkvarter i Højbjerg blev mandag ramt af tre indbrud i private hjem, der formentlig er begået indenfor et kort tidsrum.
Det gælder i hvert fald de to af indbruddene, der begge er sket på Rypevej. Det ene er ifølge Østjyllands Politis døgnrapport sket i går klokken 18.05, mens det andet er sket mellem klokken 18.00 og 18.30.
Det tredje indbrud er begået i et hjem på Jagtvej, der er en nabovej til Rypevej. Dette indbrud er sket mandag mellem klokken 08.45 og 19.00 og kan således godt være begået i forbindelse med de to andre indbrud ved 18-tiden.
Der har i de seneste måneder været ekstraordinært mange indbrud i Højbjerg. Så sent som i den forgangne weekend var syv ud af 17 indbrud i Aarhus Kommune sket i Højbjerg, som det fremgår af nedenstående artikel med interaktivt kort:
LÆS OGSÅ: Interaktivt kort over weekendens 17 indbrud i Aarhus
Udover de tre indbrud i Højbjerg har der også været et indbrud på Byagervej i Beder, der er sket mandag mellem klokken 07.30 og 14.00, samt et i Rydevænget i Aarhus V, der har fundet sted mandag mellem klokken 14 og 17.
 

Publiceret 23 January 2018 11:00