Arkivfoto.

Arkivfoto.

Hidsig mand med hash modsatte sig anholdelse

En 19-årig mand gav politiet problemer i går, da en patrulje ville anholde ham

En 19-årig mand blev torsdag særdeles hidsig, da han blev standset af politiet på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Klokken var 21.42, da en patrulje besluttede at stoppe en mistænkelig bil på vejen. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten. 
LÆS OGSÅ: Sendt på skadestuen: 17-årig cyklist ramt af bilist i vejkryds
I bilen sad tre personer, heriblandt den 19-årige mand, der sad på passagersædet og lignede en, der var påvirket af stoffer. Nøglen sad i tændingen, men ingen af personerne sad bag rattet. Det fik betjentene til at mistænke den 19-årige for at have været føreren af bilen.
Den unge mand var dog noget fortørnet over at blive stoppet og nægtede at samarbejde med politiet. Han råbte af betjentene, og da de ville anholde ham med en sigtelse for narkokørsel og besiddelse af stoffer, gjorde han modstand og forsøgte at vride sig fri.
Det lykkedes ham dog ikke, og betjentene fik ført ham over i politibilen. Inde på stationen blev han visiteret, og her fandt man en klump hash i buksebenet, som han blev sigtet for at besidde. Desuden blev han sigtet for at modsætte sig anholdelsen. Sigtelsen for narkokørsel blev dog frafaldet, da politiet ikke kunne bevise, at det var ham, der havde kørt bilen.
jwh

Publiceret 19 January 2018 12:30