Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politirapporten:

Mand taget med kniv og kanonslag i sin bil

20-årig mand fik tre sigtelser med sig hjem, da han i nat blev taget af politiet i Tilst. Desuden har døgnet budt på flere indbrud og færdselsuheld

En 20-årig mand blev i nat klokken 00.40 standset i sin bil af en patrulje på Torstilgårdsvej i Tilst. Den 20-årige erkendte med det samme, at han ikke havde noget kørekort. Da betjentene fattede mistanke til, at der kunne være andre ulovlige forhold, tog de et nærmere kig i hans bil og gjorde flere ulovlige fund.
LÆS OGSÅ: På flugt fra politiet: Fodspor i sneen afslørede flugtrute
Der blev nemlig både fundet tre kanonslag i handskerummet og en butterflykniv på det ene sæde. Den 20-årige nægtede at have noget med kniven at gøre, men blev alligevel sigtet efter både våbenloven og fyrværkeriloven ud over sigtelsen for at køre uden kørekort.
Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Døgnet i øvrigt

Færdsel
Der skete et færdselsuheld i går klokken 07.51 på Viborgvej i Sabro. En 42-årig mandlig bilist opdagede for sent, at den forankørende bil var standset for rødt lys ved krydset til Stillingvej. Den 42-årige påkørte dermed bilen, som var ført af en 44-årig mand. Bilen blev derefter skubbet frem i endnu en bil, ført af en 49-årig kvinde. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved sammenstødet, og der skete kun mindre materiel skade på bilerne.
En 23-årig mand fik i går flere sigtelser på halsen, da en patrulje stoppede ham på Ny Munkegade i Aarhus klokken 14.01. Her viste det sig nemlig, at den 23-årige ikke havde kørekort, han testede positiv for cannabis, ligesom han var i besiddelse af hash i bukselommen. Han blev sigtet for alle tre forhold og erkendte dem alle.
En 24-årig kvinde blev i går klokken 18.55 standset i sin bil af en patrulje på Jægergårdsgade i Aarhus. Det viste sig, at hun ikke havde noget kørekort, og hun blev derfor sigtet på stedet.
Der skete et færdselsuheld i går klokken 20.10 på Herningmotorvejen ved Brabrand. Her mistede en 30-årig mand kontrollen over sin bil på den glatte vej og røg ud i midterautoværnet. Der skete kun materiel skade ved uheldet.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus Kommune
På Saralystparken i Højbjerg begået tirsdag d. 16/1 mellem klokken 10.00 og klokken 16.30
På Ladefogedvej i Aarhus N begået i går mellem klokken 01.00 og klokken 13.00
På Ormslevvej i Viby begået i går mellem klokken 18.10 og klokken 19.50
På Sønderholmvej i Bering ved Hasselager begået i går mellem klokken 18.00 og klokken 22.40
jwh
 

Publiceret 18 January 2018 13:30