Går efter ældre kvinder:

Kvindelige tricktyve med roser på spil i Aarhus og Odder

Den ene kvinde slog ud efter sit offer i Aarhus

Tre kvindelige tricktyve tog efter alt at dømme turen fra det ene tricktyveri i Odder til det andet i Aarhus mandag eftermiddag.
I hvert fald minder de to sager umådeligt meget om hinanden.
Det var medarbejderne i Aldi i Odder, der hjalp en 90-årig kvinde med at anmelde et tricktyveri, som netop havde fundet sted uden for butikken.
LÆS OGSÅ: 20-årig skrev om muligt terrorangreb i Aarhus på socialt medie
Den 90-årige kvinde forklarede, at hun havde været inde i butikken at handle, da hun klokken 15.15 blev passet op af tre kvinder. Da hun passerede hjørnet med sin rollator, blev hun mødt af en kvinde, som stak en buket roser op i ansigtet på hende og sagde, at de var til hende. 
Imens rodede de to øvrige kvinder i den 90-åriges poser og taske, som lå i kurven forrest på rollatoren. Den 92-årige forklarede, at hun slog blomsterne væk og bad kvinderne gå væk, da hun godt vidste, at der var tale om et tricktyveri. De tre kvinder forsvandt derefter fra stedet i ukendt retning.
Ifølge den 90-årige var kvinderne iført sort tøj og havde mørkt hår.
Efter episoden gik kvinden tilbage til Aldi, hvor personalet var behjælpelig med at kontakte politiet. Hun havde fået stjålet sin pung, der indeholdt et mindre pengebeløb.
LÆS OGSÅ: Tricktyv gik direkte ind i hjem og satte sig til middagsbordet hos 86-årig
Senere på dagen var en ældre kvinde udsat for en lignende episode ved Aldi i Åbyhøj.
Kvindens datter anmeldte, at hendes mor havde været udsat for et tricktyveri sent på eftermiddagen. Her var der også tale om en ældre kvinde, som var blevet antastet af tre kvinder, og her havde den ene af kvinderne slået ud efter hende.
Østjyllands Politi mangler at snakke med det aarhusianske offer for tricktyveri og kender derfor endnu ikke hendes alder. Ej heller årsagen til, hvorfor det eskalerede med at der blevet slået ud efter hende.
Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, som kan have set de to episoder eller set kvinderne i området. Ved du noget, kan du kontakte politiet på tlf. 114. 
dp

Publiceret 16 January 2018 10:50