Modelfoto

Modelfoto

Nyt tricktyveri mod ældre kvinde i sydbyen:

Nabo kom til undsætning

To kvinder masede sig ind hos 71-årig kvinde i Malling

En kvinde på 71 år blev onsdag eftermiddag klokken 15:30-16:00 udsat for forsøg på tricktyveri i sin lejlighed i Tværgade i Malling. Det oplyser Østjyllands Politi.
To kvinder bankede på døren og skubbede sig ind i lejligheden, da den ældre kvinde ikke ville lukke dem ind. Den ene forsøgte at holde beboeren ved hoveddøren, mens den anden gik ud på toilettet.
LÆS OGSÅ: Drenge skulle besøge bedstemor i Tilst - fik tæsk af jævnaldrende rødder
Heldigvis kom en nabo, der havde set, hvad der foregik, til undsætning. Han kom over og bad kvinderne om at forsvinde, inden de nåede at stjæle noget. 
De to kvinder beskrives som:
A:
Ca. 50 år
Ca. 150-160 cm.
Kraftig
Brun i huden
Sort, mellemlangt, krøllet hår
Talte skiftevis dansk og engelsk
Iført gråternet jakke, lange grå bukser og sorte støvler
Medbragte en håndtaske

B:
Ca. 40 år
Ca. 160 cm.
Almindeligt bygget
Brun i huden
Sort, mellemlangt hår
Grøn jakke med pelskrave og sorte støvler
Østjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der kan have oplysninger om de to kvinder. Politiet mener, der kan være tale om de samme to kvinder, som ligeledes onsdag begik tricktyveri mod en ældre kvinde i Solbjerg:
LÆS OGSÅ: Ældre kvinde bestjålet sit hjem i Solbjerg
 
 
 

Østjyllands Politi oplyser, at en lignende episode fandt sted hos en 89-årig mand på Hjulbjergvej i Højbjerg i går kokken. 13.30. Her havde en ukendt kvinde ringet på døren og maset sig ind i den 89-åriges hjem. Kvinden havde på dansk sagt, at hun skulle kontrollere noget. Den 89-årige fulgte med kvinden rundt, men kunne ikke få at vide, hvad det var, hun ville kontrollere. Kvinden forlod derefter stedet. Umiddelbart var der ikke stjålet noget. Her beskrives kvinden som cirka 170 cm med sort hår.
jr
 

Publiceret 12 January 2018 12:45