Politirapporten:

Video i Bazar Vest afslørede, at 17-årig var hash-ejermand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Det var videoovervågningen i Bazar Vest, der mandag aften kunne afsløre, at en 17-årig dreng var ejermanden til en pose hash, som han ellers havde smidt fra sig.
En politipatrulje havde klokken 18.27 bemærket en gruppe med tre unge mænd i bazaren, som virkede nervøse ved betjentenes tilstedeværelse. De famlede med hænderne og virkede, som om de ville skjule noget. 
Betjentene mistænkte dem for at være i besiddelse af stoffer, hvilket de blev sigtet for. De to af dem, en 18-årig mand fra Aarhus V og en 18-årig mand fra Brabrand, havde ikke noget på sig, hvorfor sigtelsen blev frafaldet. 
LÆS OGSÅ: Dumt: 22-årig poserede med våben på Twitter og blev taget med narko
Under visitationen fandt betjentene ikke langt fra de unge mænd en pose med hash liggende på gulvet. Overvågningen på stedet viste, at posen stammede fra den 17-åriges bukselinning. Da politiet ankom, havde den 17-årige trukket posen op fra sine bukser, smidt den på gulvet og sparket den væk.
Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Den 17-åriges mor blev orienteret om hændelsen. Også Aarhus Kommune blev underrettet. Posen med hash blev konfiskeret.
dp

Døgnet i øvrigt

Brand i bil på parkeringsplads i Brabrand
Østjyllands Politi modtog natten til tirsdag kl. 01.12 en anmeldelse om en bil i brand på en parkeringsplads på Charlottevej i Brabrand. To borgere i området var uafhængigt af hinanden vågnet ved et brag, havde set ilden på pladsen og ringet 112. Da politiet kom få minutter senere var en personbil overtændt. Årsagen til branden er endnu ukendt.
Færdsel
En 36-årig mand fik mandag flere sigtelser på halsen, da han blev standset på Østjyske Motorvej i Viby. Den 36-årige kørte bil uden at have generhvervet sin førerret, virkede påvirket af stoffer, og så blev han fundet i besiddelse af en ulovlig kniv og flere gram hash. Han blev anholdt og sigtet for det hele.
LÆS OGSÅ: Tricktyve udgav sig for at være niece i nød: 78-årig snydt for større beløb
Der skete et færdselsuheld mandag kl. 17.26 på Nørrebrogade i Aarhus. En 46-årig mandlig bilist påkørte en 22-årig mandlig bilist, der holdt stille for rødt i krydset ved Nørreport. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved sammenstødet. Den 46-årige bilist deltog i en alkometertest, der viste en promille på mere end det tilladte. Det blev han sigtet for.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i Aarhus:

  • På Møllesvinget i Skødstrup begået mellem søndag d. 7/1 kl. 12.00 og i går kl. 07.00
  • På Holme Møllevej i Viby begået i går mellem kl. 08.00 og kl. 16.00
  • På Tretommervej i Risskov begået søndag d 8/1 kl. 18.00 og kl. 19.25
  • På Esbyvej i Risskov begået i går mellem kl. 08.30 og kl. 20.00

Publiceret 09 January 2018 15:49