Modelfoto

Modelfoto

Politirapporten:

Gemte hash i Cocio-flaske

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 23-årig mand blev i går klokken 19.54 sigtet for besiddelse af narko, da et par betjente mødte ham og to af hans venner på Bispehavevej i Hasle. Betjentene havde en mistanke om, at personerne havde stoffer på sig, og de blev derfor visiteret. Der blev ikke fundet noget på dem, men ved siden af personerne stod en Cocio-flaske med nogle gram hash i sig. Den indrømmede den 23-årige mand, at han ejede, og han blev derfor sigtet for besiddelse.
LÆS OGSÅ: 66-årig mand i kritisk tilstand efter uheld på motorvejen 
Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:
-En 40-årig mand blev i nat klokken 01.22 tilbageholdt i Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus med en del særprægede tyvekoster. Vagten havde på videoovervågningen set den 40-årige mand stikke flere varer ind under jakken, og han holdt derfor ekstra øje med ham. Da den 40-årige var på vej ud af butikken uden at betale, tilbageholdt vagten ham og ringede til politiet.
Da betjentene kom frem, viste det sig, at manden havde stjålet tre pakker boxershorts, en hårtrimmer og en broccoli fra Netto. Manden erkendte tyveriet.
Der blev også fundet to nye støvler med prisskilt på ham. Begge højrestøvler og i forskellig størrelse. Dem nægtede den 40-årige dog at have stjålet. Han forklarede, at han havde købt dem på ærlig vis som en gave til sin ex-kæreste. Han kunne dog godt se nu, at der var noget galt med størrelsen, og at der manglede en venstrestøvle, så han ville tage tilbage og bytte dem.
Den forklaring godtog betjentene ikke, og han blev derfor både sigtet for tyveri af broccoli med mere og for støvletyveriet.
 
-En 25-årig mand blev i går klokken 21.23 standset i sin bil på Bispehavevej i Hasle. Her blev han anholdt og sigtet for at køre under påvirkning af hash. Der blev desuden fundet en smule kokain på ham, som han også blev sigtet for.
 
-Indbrud i privat hjem på Ildervej i Højbjerg begået mellem søndag 31. december og søndag 7. januar.
jr
 

Publiceret 08 January 2018 14:00