Modelfoto

Modelfoto

37-årig mand trak et spor af stjålne biler bag sig

Biltyv efterlod to stjålne biler og prøvede at stjæle en tredje

En mand nåede søndag aften lige akkurat at undgå at få stjålet sin bil, som han for et øjeblik havde ladet stå i tomgang i Sejrøgade i Aarhus. Han stod sammen med venner i nærheden, da en mand pludselig satte sig ind bag rattet. Bilejeren løb hen til sin bil og nåede at få fat i manden og hive ham ud, inden han skulle til at køre væk i den. Han stak i stedet af til fods, men blev hurtigt fundet af politiet, der kunne genkende ud fra vidnernes signalement.
LÆS OGSÅ: Sindsforvirret kvinde gik rundt med kniv i hånden og bamse under armen
Efter afhøring og nærmere undersøgelser viste det sig, at manden tidligere på dagen havde haft held med at stjæle en bil i Thisted og var kørt til en tankstation på Ejer Bavnehøj. Her efterlod han klokken 18.30 bilen fra Thisted til fordel for en anden bil, der kortvarigt havde stået med nøglerne i. Denne bil blev senere fundet på Dokk1 via en telefonapp - biltyven var dog forsvundet, men dukkede altså senere op i Sejrøgade, hvor det tredje biltyveri gik galt.
LÆS OGSÅ: Ild i flamingo-plader gav kæmpe røgsky over Aarhus
Den dobbelte biltyv er en mand på 37 år fra Nykøbing Mors. Politiet fandt en æske chokolade på ham, som han erkendte at have stjålet i en Netto et sted, han ikke kunne huske. Så han blev også sigtet for butikstyveri, inden han efter afhøring blev løsladt af politiet.
Så ud over to biltyverier og et forsøg på biltyveri, blev han også sigtet for butikstyveri.
 

Publiceret 08 January 2018 13:00