Arkovfoto

Arkovfoto

Stor færdselsindsats i Aarhus V:

Bilist kørte 124 km/t på Viborgvej

26 personer sigtet for at overtræde Færdselsloven

I går eftermiddag og aften lavede Østjyllands Politi en færdselsindsats på flere strækninger i Aarhus Vest. Det førte til, at 26 personer blev sigtet for i alt 37 forseelser.
En af synderne var en bilist, der kørte 124 km/t på Viborgvej i Tilst, hvor man kun må køre 70 km/t. Han foretog desuden to ulovlige overhalinger. Bag ham lå en videobil, der efter at have bragt ham til standsning kunne gøre regnskabet op: En betinget frakendelse af kørekortet, to klip samt en bøde på 8000 kroner.
LÆS OGSÅ: Skud og bevidst påkørsel af knallertkører i Aarhus V
En anden bilistkørte over for rødt to gange på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Uheldigvis for ham havde han også en videobil umiddelbart bagved, der bragte ham til standsning.
De kunne konstatere, at han udover at være frakendt førerretten ligeledes var narkopåvirket. Han blev sigtet for at køre over for rødt, for narkokørsel og for at køre i frakendelsesperioden. Han kørte i en udlejningsbil, som blev leveret tilbage til udlejningsfirmaet.
LÆS OGSÅ: Overhaling gik galt - tre kvinder alvorligt kvæstet
I alt var der 17 hastighedssager, hvoraf tre var så grove, at de giver betinget frakendelse af førerretten. Otte personer kørte over for rødt lys, tre overhalede ulovligt, to var frakendt førerretten, og flere talte i mobiltelefon og kørte uden sele. Det oplyser Østjyllands Politi.
jr
 

Publiceret 05 January 2018 11:00