Ifølge Lokalavisens oplysninger er det formentlig denne bil, der i går aftes blev brugt til at påkøre en mand på knallert ved Herredsvej og Hasle Ringvej. Foto: ØXENHOLT FOTO

Ifølge Lokalavisens oplysninger er det formentlig denne bil, der i går aftes blev brugt til at påkøre en mand på knallert ved Herredsvej og Hasle Ringvej. Foto: ØXENHOLT FOTO

Skudsag i Aarhus:

Politiet undersøger efterladt bil

Bilen, der bevidst påkørte en mand på knallert, blev efterladt på gerningsstedet

Østjyllands Politi efterforsker på livet løs aftenens skudepisode og bevidste påkørsel af en knallertkører. Det oplyser politiinspektør René Raffo til Lokalavisen.
Politiet fandt i går aftes/nat patronhylstre i krydset Herredsvej og Hasle Ringvej i Aarhus V, hvor den 23-årige mand på scooter blev bevidst påkørt af en personbil, der formentlig er identisk med en bil, der er efterladt i området.
LÆS OGSÅ: Skud og bevidst påkørsel i Aarhus
"Vi fandt senere i området en bil, der er sendt til tekniske undersøgelser," siger politiinspektør René Raffo, Østjyllands Politi.
Fund og afhøringer af vidner indikerer, at knallertkøreren blev påkørt bevidst, men politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, som har set noget i området onsdag aften omkring klokken 19.45, hvor episoden skete.
"Det kan for eksempel være, at man har set en bil køre hasarderet," siger René Raffo.

Politiet fandt patronhylstre i går aftes.
Foto: ØXENHOLT FOTO

Politiet fandt patronhylstre i går aftes. Foto: ØXENHOLT FOTO

Politiet oplyser, at den 23-årige mand, der blev kørt ned, er kendt af politiet, og at man betragter episoden som et internt opgør mellem to grupperinger.
Ifølge politiinspektøren er det for tidligt i efterforskningen at sige, om der er tale om et decideret bandeopgør, som man tidligere har set i det vestlige Aarhus.
Den 23-årige mand brækkede flere ribben og punkterede lungerne ved påkørslen," siger René Raffo og tilføjer, at han ikke er blevet ramt af skud.
Politiet ved endnu ikke, hvem der affyrede skuddene, og om de var rettet mod manden på knallerten.
René Raffo ved på stående fod ikke, om den 23-årige endnu ikke er blevet afhørt. det har tidligere ikke været muligt for politiet at afhøre ham på grund af de skader, han har fået.
 
 

Publiceret 04 January 2018 10:15