Politirapporten:

Bil totalskadet efter uheld i Viborgvej-krydset - kvinde flygtede fra stedet

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Tirsdag eftermiddag klokken 15.15 skete der et større færdselsuheld på Vestre Ringgade i Aarhus.
En 25-årig kvindelig bilist kørte mod krydset ved Viborgvej, da hun satte farten ned frem mod rødt lys. Kort før krydset skiftede hun vognbane og kunne ud af øjenkrogen se en bil komme kørende bagfra.
Kort efter blev hunpåkørt bagfra. Den 25-årige steg ud for at tale med den kvindelige chauffør i den anden bil. Hun var af den opfattelse, at begge parter ville køre længere frem for at udveksle oplysninger, men kvinden i den anden bil kørte fra stedet.
Den 25-årige bilist og hendes veninde, der sad på passagersædet, kørte herefter forbi skadestuen for at blive tilset, men de slap uden skader. Bilen blev efterfølgende erklæret totalskadet.
dp 

Døgnet i øvrigt

Skur udbrændt

Tirsdag aften opstod der brand i et skur på Trige Møllevej i Trige. Da politiet kom frem, var brandvæsnet allerede i fuld gang med slukningsarbejdet. Skuret havde været overtændt og flammerne var tæt på at få fat i gavlen på huset, der lå cirka fem meter fra skuret. Skuret udbrændte helt, og branden medførte også skader på husets gavl og dør og mindre skader på tagkonstruktionen. Det har endnu ikke været muligt at fastslå en årsag til branden.
Færdsel
Tirsdag kl. 08.16 skete der færdselsuheld i rundkørslen ved Christian X's Vej og Jyllands Allé i Viby. En 29-årig kvindelig bilist var på ved ud af rundkørslen, da hun ville holde tilbage for en fodgænger, der skulle krydse Christian X's Vej. En 41-årig mandlig bilist kørte bagved og så ikke, at kvinden bremsede ned, og han påkørte hende bagfra. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet. 
Tirsdag kl. 08.48 skete der færdselsuheld på Silkeborgvej i Brabrand, hvor der skete sammenstød mellem en lastbil og en motorcykel. En lastbil holdt stille på Silkeborgvej og blinkede til venstre, da den 44-årige chauffør ændrede kørselsretning og gav tegn til at svinge til højre i stedet. I mellemtiden var en 36-årig mandlig motorcyklist kørt op på højre side af lastbilen for at overhale, hvilket lastbilchaufføren ikke havde set. I den forbindelse stødte de to køretøjer sammen og motorcyklisten væltede. Den 36-årig motorcyklist blev kørt til behandling på skadestuen for knoglebrud og forstuvning i arm/hånd. 
Tirsdag kl. 17.25 skete der færdelsuheld ved krydset Vester Allé/Vestergade i Aarhus. En 20-årig kvindelig cyklist påkørte en 32-årig knallertfører bagfra, da han foretog en hård opbremsning på Vester Allé. Der skete ingen personskade og kun lidt materiel skade på cyklen i form af et bøjet cykelstyr. 
Tirsdag kl. 23.12 skete der færdselsuheld i krydset Christian X's Vej/Gunnar Clausens Vej i Viby. En 21-årig mand havde set en cyklist, der var faldet af sin cykel ved lyskrydset, og han gik over for at hjælpe vedkommende. Da cyklisten var kommet på højkant igen og kørt fra stedet, ville den 21-årige krydse Christian X's vej i fodgængerfeltet, da han blev påkørt af en sort bil, der angiveligt kørte over for rødt lys. Den 21-årige faldt og slog sig, men føreren af bilen kørte fra stedet i ukendt retning. Den 21-årige slap med mindre smerter i nakken. Han kunne ikke beskrive bilen nærmere.
Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Birkevej i Risskov begået mellem mandag den 12/6 kl. 22.30 og tirsdag den 13/6 kl. 07.30
  • På Chr. Wærums Gade i Aarhus begået tirsdag den 13/6 mellem kl. 07.00 og 09.00
  • På Landevejen i Rodskov ved Hornslet begået tirsdag den 13/6 mellem kl. 09.45 og kl. 13.30
  • I Gartnerparken i Trige begået mellem tirsdag den 20.00 og onsdag kl. 05.00

Publiceret 14 June 2017 11:06