Arkivfoto

Arkivfoto

Det er Nick, der er fundet død i Aarhus Havn

Nick Langkjær Hansen er død. Han blev fundet i Aarhus Havn tidligere i dag

Af
Camilla Olesen

I løbet af aftenen har der været kondolencer og hilsner på diverse Facebook-sider, der har indikeret, at det var horsensianeren Nick Langkjær Hansen, der blev fundet død i Aarhus Havn tidligere i dag.
Nu bekræfter Nicks mor det i et brev til Horsens Folkeblad, hvor hun blandt andet skriver:
"Min kære søn Nick har været forsvundet siden den 29. januar.
Efter en urimelig lang ventetid hvor uvished, sorger og bekymringer har præget os alle der stod Nick nær, har jeg i dag endelig fået vished.
Nick blev sidst på eftermiddagen fundet ved udmundingen til Århus Havn.
Politiet har ikke officielt bekræftet, at det er Nick, men det kan jeg hermed bekræfte så alle kan få vished."

Politiet vil ikke bekræfte

Tidligere på aftenen talte Lokalavisen Aarhus med Vagtchef ved Østjyllands Politi, Peter Hunniche, som ikke ville be- eller afkræfte, om det er Nick, der var fundet død. 
"Der er nogle regler, der skal overholdes, inden vi kan erklære Nick Langkjær Hansen for død. Men der er da meget, der peger i retningen af, at det er Nick, der er blevet fundet," oplyser Peter Hunniche. 

Sådan blev liget fundet

Klokken 14.47 i dag, tirsdag 25. april fik politiet en anmeldelse om, at der var fundet noget i vandet ud for Balticagade i indre havn. Det viste sig at være en metalplade, men der var folk i vandet for at lede efter Nick, og efter cirka 10 minutter blev en person opdaget i sejlrenden. Der var meget strøm på stedet, men det lykkedes at holde liget fast, indtil brandvæsenet kom og kunne bjærge personen op og efterfølgende kørt på Aarhus Kommune Hospital, oplyser vagtchefen.
 

null

Publiceret 25 April 2017 22:15