Dykkere har tidligere gennemsøgt åen i Aarhus, men fandt intet.

Dykkere har tidligere gennemsøgt åen i Aarhus, men fandt intet.

Ny eftersøgning og gribende besked fra forsvundne Nicks mor:

"Det er ikke til at bære"

Lørdag og søndag arrangeres der igen stor eftersøgning i Egå

"Har du talt med dit barn i dag? Jeg kan ikke tale med min søn. Har ikke gjort det i to måneder, for jeg ved ikke, hvor han er."
Sådan indleder Jeanette Wiese Johansen et gribende brev, hvor hun opfordrer folk til at hjælpe med at søge efter sin forsvundne søn, 24-årige Nick Langkjær Hansen, som forsvandt efter en bytur i Aarhus.
I samarbejde med Missing People arrangerer Jeanette Wiese Johansen en storstilet eftersøgning med start ved Egå Sejlklub den 8. og 9. april fra klokken 11-17.
"Jeg har brug for vished. Brug for alles hjælp til at finde min søn, Nick, der forsvandt efter en glad aften i Aarhus den 29. januar. Det er svært for mig at skrive det her og forklare, men jeg håber, at I forstår, at denne uvisse tid og tanken, om at Nick blot ligger i vandet og flyder rundt eller ligger på den kolde jord et sted, er svær for en mor at kapere," skriver Nick Langkjær Hansens mor og fortsætter:
"Jeg ved ikke, om min søn har været ude for en ulykke eller for en forbrydelse, så jeg håber inderligt og af hele mit hjerte, at du/I vil være med til at lede efter Nick for mig og min familie så ofte, det er muligt. Stilheden, og det blot at skulle forholde mig afventende hver dag, er ikke til at bære, uden at jeg ved, at der er søgt efter Nick."
"Jeg sender dig/jer nogle fotos af Nick, så du/I kan se, hvilket skønt, ungt menneske han er, og at vi mest af alt i denne verden ønsker Nick fundet og hjem nu. Af hjertet tak. Håber, at I vil bruge alle muligheder i besidder i eftersøgningen (...) Nick kan være alle steder - strand, skov og i vand. Vær søde at være ekstra opmærksomme, når I bevæger jer rundt i naturen. Uanset hvilken vished, jeg får om min søn, så er den bedre end uvisheden," slutter Jeanette Wiese Johansen. 
Af en eftersøgningsplakat fremgår det, at holdet af frivillige har brug for fladbundede både, og at man kan støtte eftersøgningen økonomisk med MobilePay på nummeret 53372829.
Herunder kan du se morens gribende brev og eftersøgningsplakaterne.
 

Publiceret 03 April 2017 09:33