Ultraviolet lys hviler i de fleste timer af døgnet over Thomas’ skunkprojekt. Det endelig resultat bliver delt ud til familiemedlemmer og få venner. Foto: Jeppe Kristensen

Ultraviolet lys hviler i de fleste timer af døgnet over Thomas’ skunkprojekt. Det endelig resultat bliver delt ud til familiemedlemmer og få venner. Foto: Jeppe Kristensen

Skunkmager:

’Thomas’ dyrker cannabis til venner og familie

Siden i sommer har ’Thomas’ holdt familiemedlemmer skæve. Han indtager dog ikke selv den forbudte plante

Af
Jeppe Kristensen

Én af dem, som opretholder et højt THC-niveau i cannabissen, er 'Thomas. Efter at have oplevet at visse familiemedlemmer spenderede store summer på at holde sig skæve, besluttede han sig for at lave en bedre og billigere skunkplante i sin lejlighed nord for Ringgaden i Aarhus.
Det er selvom, at han hverken selv ryger eller på anden måde indtager skunk, pot eller hash.
“Få mennesker ved, hvad jeg har gang i. Jeg dyrker ikke skunk for at tjene penge. Men jeg vil selvfølgelig gerne hente min investering i laboratoriet hjem igen, men jeg gør det hovedsageligt for hyggens skyld,” siger Thomas, som Lokalavisen er gået med til at lade være anonym.
Det er ikke kun familien, der forsynes med Thomas' produkter. Også de tætteste kammerater får lov til at få noget af det for et mindre beløb. Det er med til at dække udgifterne, der holder det botaniske projekt kørende.
“De få af mine venner, som ved, at jeg har et lille laboratorium, får lov til at købe en smule ind imellem. Men igen, det handler ikke om penge. Hvis jeg ville, kunne jeg tjene 50.000 kroner på gadeplan på min produkter. Det handler jo om, at jeg godt kan lide at lave tingene selv, og så har jeg grønne fingre, så det er ikke kun hamp, jeg dyrker,” fortæller skunkmageren, imens han stolt fremviser sine basilikum-, timian- og oreganoplanter, som også fylder i den lille lejlighed.

Frygter ikke at blive taget

Selvom Thomas bevæger sig på den forkerte side af loven, så frygter han ikke at blive straffet for sine gerninger.
“Jeg har kun gjort mig nogle små tanker i forhold til politiet. Bliver jeg fanget, så bliver jeg fanget,” siger han og fortsætter:
“De medlemmer af min familie, som bruger mine produkter, er - udover at have et cannabismisbrug - velfungerende med job og sunde værdier. Det samme med mine venner. Og så dyrker jeg 'kun' små mængder.”
På trods af det illegale projekt er skunkdyrkeren ikke udpræget tilhænger af en legalisering af den forbudte plante.
“Jeg synes, at det skal være lovligt under kontrol. Det kan ikke nytte, at unge mennesker ryger sig vind og skæve, mens deres hjerner stadig er under udvikling. Men man skal nok tænke sig grundigt om, hvis man vil legalisere cannabis,” siger Thomas, som selv mener, at hans egne varer er af højeste kvalitet.
Redaktionen er bekendt med Thomas' rigtige identitet, alder og erhverv.

null

Publiceret 17 January 2017 09:00