En af flere overfaldsmænd er nu anholdt og sigtet for vold.

En af flere overfaldsmænd er nu anholdt og sigtet for vold.

Overfaldsmand en tur i retten i Aarhus

En 26-årig mand er efter efterforskning blevet anholdt og sigtet for vold

Af
Camilla Olesen

Det lykkedes Østjyllands Politi at anholde en 26-årig mand tirsdag 17. marts klokken 10.15 efter efterforskningen af flere voldsomme overfald på Lille Torv i Aarhus tilbage til lørdag 14. februar klokken 05.00.
Sammen med nogle endnu uidentificerede gerningsmænd med mellemøstlig afstamning er han nu sigtet for at have overfaldet fire personer kort efter hinanden på Lille Torv.
Overfaldene skete foran 7-Eleven overfor Magasin, oplyser Østjyllands Politi.
En gruppe mænd, med den sigtede iblandt sig, gik helt umotiveret til angreb på fire personer, der alle blev sparket og slået både stående og liggende, og de fire personer kom ifølge politiet kraftigt til skade. Den 26-årige er den eneste af overfaldsmændene, der er blevet identificeret.
Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag onsdag 18. marts klokken 10. Der vil blive anmodet om dørlukning, og politiet har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.
Østjyllands Politi efterlyser én af de forurettede, en ung dansk mand, der var i selskab med en gruppe piger. Han blev overfaldet ud for Shawarma baren ved siden af 7-Eleven. Kontakt politiet på tlf.: 114, hvis du ved noget.
Efter grundlovsforhøret blev manden varetægtsfængslet frem til 15. april.

Publiceret 18 March 2015 10:00