DRAB:

32-årig fængslet fire uger i varetægt

Den sigtede nægtede sig skyldig i grundlovsforhøret

OPDATERET: Retten i Odense afsagde tirsdag eftermiddag i et grundlovsforhør varetægtsfængsel på fire uger til den 32-årige mand fra Strib, som er sigtet for at have slået en 30-årig kvinde fra et nordafrikansk land ihjel med kniv.
Kvinden, som lørdag formiddag blev fundet i plastiksække på en rasteplads på Væthvej ved Langå, er formentlig blevet slået ihjel for en uges tid siden. Det skriver fyens.dk.
Grundlovsforhøret foregik til dels for lukkede døre, da politiet endnu ikke er færdige med at efterforske sagen.
Den 32-årige mand, som ifølge fyens.dk er af egyptisk afstamning og førtidspensionist, tilstod i de første afhøringer med politiet, men nægtede drabet, da dommeren indledte retsmødet og inden dørene blev lukket for pressen. 
Fyns Politi har overtaget efterforskningen, da en ransagning af mandens bopæl i Strib har vist tegn på, at forbrydelsen er sket der.
 

Anholdt i Sønderjylland

Den 32-årige mand blev mandag eftermiddag anholdt af Østjyllands Politi på en adresse i Sønderjylland. Det skete efter tip fra offentligheden på baggrund af de fotos, som Østjyllands Politi frigav søndag.
Billederne blev flittigt delt på de sociale medier, og politiet fik efterfølgende mere end 200 henvendelser fra borgerne. Derfor kunne efterforskerne efterhånden sætte navn på kvinden, et navn som endnu ikke er frigivet, da de pårørende ikke er underrettet.
Kvinden var i Danmark på et turistvisum og kendte tilsyneladende den 32-årige mand, som bor i et hus med flere lejemål, skriver fyens.dk.

ave

Publiceret 13 January 2015 10:30