Aggressive piger missede bus og tæskede 22-årig kvinde

22-årig kvinde prøvede at tale aggressive piger til ro, men endte med at få tre knytnæveslag i ansigtet

En 22-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag kl. 14.15 overfaldet af tre teenagepiger ved et busskur på Park Alle i centrum af Århus.
Kvinden sad i busskuret sammen med flere andre, da pigerne kom og brokkede sig højlydt over at have mistet deres bus, fortæller politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.
De højrystede piger var aggressive og skubbede til personerne i busskuret, hvilket fik den 22-årige kvinde til at bede dem om at tage den lidt med ro og opføre sig ordentligt. Det skulle hun tilsyneladende ikke have gjort, for det fik pigerne til at rette deres vrede mod den unge kvinde, der stadig forsøgte at tale dem til ro.
Optrinnet kulminerede med, at den ene af pigerne slog den 22-årige kvinde tre gange i ansigtet med knyttet næve. I samme øjeblik kom bus 15, som de tre piger hoppede på.
"Da de kørte væk, vinkede de farvel med diverse fagter og grin," fortæller Mogens Brøndum.

Lange falske hvide negle

De tre piger er alle af anden etnisk herkomst end dansk og i 15-18 års alderen.
Pigen, der slog, var slank og 160-165 cm høj med langt mørkt hår. Hun havde lange falske hvide negle og lange falske øjenvipper og megen makeup på. Hun bar en brun jakke med hvidt tørklæde og talte med dansk accent.
De to andre piger var ligeledes slanke og omkring samme højde. Den ene havde et hvidt tørklæde om hovedet og en pink hættetrøje på samt muligvis en Canadian Goose jakke.
Den tredje pige havde langt mørkt hår med hestehale.
Politiet er i øjeblikket ved at se på videoklip med videre, men vil meget gerne høre fra personer, som har set noget eller kan nikke genkende til de tre piger.
"Det er et fuldstændigt vanvittigt overfald. Pigerne var meget aggressive og voldsomme," siger politikommissær Mogens Brøndum.

null

Publiceret 10 November 2010 10:46