Samtlige vinduer og døre, der skulle sættes i Finn Rasmussens nye hus på Blomstervænget i Tilst, er blevet stjålet.

Samtlige vinduer og døre, der skulle sættes i Finn Rasmussens nye hus på Blomstervænget i Tilst, er blevet stjålet.

Nybygger kvarter plaget af indbrud

Tyve stjæler døre, vinduer, værktøj, maskiner og sågar cement fra huse under opførsel på Blomstervænget i Tilst

Af
Af Jeppe Rafn

Det nye boligområde Blomstervænget i Tilst er hårdt ramt af indbrud. Siden april har der været mindst fire indbrud/tyverier fra huse under opførsel på Blomstervænget, hvor der er udstykket 45 grunde.
Op til påske afleverede Lasse Larsen Byggefirma et hus, men inden beboerne nåede at flytte ind, blev det ribbet for et genvindingsanlæg og hårde hvidevarer for 30-40.000 kr.
"Der var ikke noget synligt tegn på indbrud, så vi tænker, de måske kan være kommet ind med en kopinøgle," fortæller Allan Laursen, produktionsansvarlig i Lasse Larsen Byggefirma, der opfører to huse på Blomstervænget.
Da indbruddet skete, før beboerne var flyttet ind, er det byggefirmaets forsikring, der hænger på regningen.
Omkring samme tidspunkt, i starten af april, blev der over en weekend stjålet 20 poser cement og flere vinkelslibere fra en anden adresse på Blomstervænget.

To tyverier i juli

Siden da er der efterhånden flyttet beboere ind i en håndfuld huse på Blomstervænget, men det har ikke fået tyvene til at miste interessen fra nybygger området.
I den anden weekend i juli måned er der blevet stjålet en blandingsmaskine, vinkelsliber, værktøjskasse og diverse værktøj fra et hus, hvor tyvene muligvis er kommet ind med en rigtig nøgle.
Samme weekend har en af de kommende beboere, Finn Rasmussen, fået stjålet samtlige husets vinduer og døre, som stod på paller udenfor huset klar til at blive sat i.
Det har på grund af ferie ikke været muligt at få en kommentar fra byggefirmaet Eurodan, der opfører huset, men Finn Rasmussen vurderer, at dørene og vinduerne har en værdi af omkring 100.000 kr.

Publiceret 22 July 2010 12:30